Складова програма MAXCART plus

Индивидуална разработка на софтуер за вашия онлайн бизнес
чрез платформата MAXCART

 

Изпратете запитване за внедряване на нашата платформа във вашия бизнес с възможност за модификация от екип професионалисти

 

Софтуерно решение за клиенти с по-големи обороти, повече търговски обекти или по-индивидуални нужди. Ако желаете предимствата на иновативния продукт MAXCART да заработят за вашия бизнес, свършете се с нас по телефон: 088 88 11 594 или по E-mail sales@maxcart.bg ако имате въпроси към складовата програма.

Складова програма

 

Подходящ за големи обороти

Първокласна и надеждна складова програма в облака.

MAXCART Plus чрез Cloud технология оптимизира разходите ви за IT и поддръжка на вашия складов софтуер във вашета организация. Гъвкав и бърз, MAXCART Plus работи за безпрепядственото опериране на бизнеса. 

Независимо дали искате да представете продуктите си пред милиони купувачи, като ги включите в пазари с голям трафик или вашия собствен сайт се нуждае от специално внимание, нашия екип е тук за вас.

 

 
 

 

Складов софтуер

Поддръжка

Клиентите на продукта MAXCART Plus се радват на премиум поддръжка. Те могат да заплащат за индивидуален специалист, който да отговаря за техния бизнес допълнително, който да е винаги запознат с детайлите и спецификите.

 

Нашите консултанти са специализирани да решават проблеми и да оптимизират MAXCART така, че максимално рационално да използвате всичките приложения и функции, за да печелите повече и бизнесът да е по-ефективен. Поддържайте инвентара си във вашия онлайн магазин автоматично актуализиран с водещи решения за продажби от MAXCART

 

 

 

 

 

 

Складов софтуер

 

Персонализиран за вашия бизнес

Нито един онлайн магазин не е самотен остров. Ние предлагаме услугите за синхронизация и интеграцията с външни софтуерни продукти по изисквания на килента, MAXCART INTERNATIONAL си партнира с редица технологични фирми и заедно можем създадете точно това, което искате.MAXCART Plus дава възможност за персонализация на приложенията в Маркета на MAXCART спрамо вашите нужди.

Специализиран екип може да обработи вашите изисквания и да предложи подходящо решение за вашия конкретен бизнес.  Персонализирани отчети и възможност програмистите да персонализират някой от приложенията и функциите, така, че да работи по-добре за вас.

 



Започнете да продавате повече още днес!