Как да си направим онлайн магазин

Как да си направим онлайн магазин ?

В тази статия ще ви дадем съвети как се създава онлайн магазин. Все повече хора пазаруват онлайн и е голямо предимство да имате интернет магазин. Когато става дума за технологии и интернет, най-добре е да се доверите на най-новото и най-актуалното. Ето защо ще ви заопознаем с това как да си направите сайт в готова платформа.

Вече и на българския пазар има няколко платформи, които ви позволяват само с няколко лесни и бързи стъпки да създадете своя мечтан уеб сайт. Да, звучи невероятно, но е истина. Такава Saas базирана платформа е MAXCART. Предимстово на платформата е, че тя ви предлага множество готови дизайнерски теми, от които да избирате. Но това не означава, че вашият сайт няма да бъде уникален. Напротив, тъй като вие избирате сами цветовете и различните дизайни на елементите, това ви гарантира, че вашият уеб сайт ще има уникален и запомнящ се дизайн.

Безплатен онлайн магазин

Платформата ви дава възможност да я изпробвате напълно безплатно за определен период. А след това можете да заявите абонамент за закупуване или под наем. По този начин вие не правите огромна първоначална инвестиция, рискувайки, че няма да си върнете парите.

Поддръжка 24/7

Ако инвестирате в индивидуален уеб сайт (оналайн магазин, онлайн каталог, фирмен уеб сайт), изработен, специално за вас, ще трябва да предвидите и разходи за поддръжка на този уеб сайт. При готовите платформи, поддръжката се включва в цената, която заплащате при абонамент, така вие получавате най-новите обновления автоматично и не се притеснявате, че вашият уеб сайт ще „остарее“.

Как да създам онлайн магазин

Въведи e-mail, парола, името на твоя магазин и го създай. Сложете лого, качете снимки и напишете контактна информация. Поздравления, вие вече имате готов онлайн магазин. За повече информация, прегледайте нашето лесно ръководство за създаване на уебсайт.



Започнете да продавате повече още днес!