Как да поръчам

Твоето време и успех са важни за нас повече от всичко!

Виж всичко, което трябва да знаеш, за да се възползваш от иновативния продукт
MAXCART ( Софтуер за онлайн магазини )

 

 

Складова програма

Изберете продукт

Сайтбилдър, Готов онлайн магазин или Складова програма и създайте регистрация в платформата.

В MAXCART можете да заявите абонамент онлайн, през сайта на maxcart.bg.  Имате възможност да стартирате и поръчате онлайн магазин, складов софтуер /POS/ или цялостно решение за вашия бизнес.

За директна поръчка, отидете на Цени, изберете услугата, която желаете / онлайн магазин, складов софтуер или онлайн магазин със складов софтуер, ако желаете цялостно решение / и изберете плана, който най-добре отговаря на нуждите на Вашия бизнес. 

 

 

складова програма
Изберете желания пакет

Най-подходящ за вашия бизнес.

Ако не можете да прецените кой абонаментен план е най-подходящ за Вас, се свържете с нас по телефона или по e-mail. Ние с радост ще ви помогнем при избора на най-доброто решение за Вас.  Виж контакти 
 

MAXCART ТЕЛЕФОН Тел.: 088 88 11 594 

След като изберете план, посочете срока на абонамента /12-месечен, 6-месечен, 3-месечен или 1-месечен/ и натиснете бутона “Поръчай сега”.Следващата стъпка е да попълните данни за услугата - домейн име/може да се коригира в последствие/, Вашето име, град, телефон за контакти, e-mail и парола. За клиентите на складов софтуер напишете името, чрез което ще влизате в системата. 

Посочването на коректен e-mail е важно, тъй като с него ще Ви бъде предоставен достъп до Административния панел на Вашия сайт или Складов софтуер.

 

 

складов софтуер

Изработка на магазиниПреминете към пакет.

След като попълните тези данни, ще получите писмо в e-mail-а, който сте посочили с данни за достъп до Вашия Админ панел. След създаване на акаунт в системата, Вие ще имате възможност да тествате услугата 14 дни безплано и да завършите поръчката на абонамента. Завършете поръчката на абонаментен план, като влезете във Вашия Админ панел - бутон “Премини към пакет”.

 

 

 

 

Поръчка на онлайн магазин и складов софтуер

Изберете желания срок и натиснете бутон “Поръчай”.

На нова страница ще видите желания от Вас план. Тук трябва да изберете домейн име за Вашия уеб сайт или складов софтуер. Разполагате с три опции:

“Ще използвам засега този адрес на сайта” - В този случай, ще запазите домейн името, което използва в момента Вашият сайт/складов софтуер. По всяко време, след като направите поръчка на абонамент, можете да смените домейн името.

“Ще използвам собствен, закупен адрес за сайта” - Ако вече имате закупено домейн име, можете да го използвате за новия сайт/складов софтуер. Когато изберете тази опция, попълнете домейн името, което ще ползвате.

“Искам да избера нов адрес на сайта” - Ако нямате домейн име и желаете да поръчате, проверете дали името, което искате е свободно. Ако е свободно, го впишете, а ние ще го регистрираме. Ще получите проформа с цената за съответния домейн (.com, .info, .org, .net, .eu, .biz - 24.99 лв./на година и .bg - 59.99 лв./на година).
 

Попълнете данни за таксуване

Следващата стъпка е попълване на Данни за фактура. Можете да поръчате абонамент като юридическо или като физическо лице.

 


Как ще платите?

Последната стъпка е начин на плащане на избрания абонамент. Имате възможност да използвате:

Платежни методи за онлайн магазин и складова програма

 

  1. 1. Кредитна/дебитна карта (Плащане с банкова карта Visa, MasterCard, Visa Electron)
  2. 2. В брой - Плащане на каса Изипей (EasyPay)
  3. 3. Epay.bg - Плащане през системата на ePay.bg
  4. 4. Paypal.com - Плащане през системата на Paypal.com
  5. 5. Банков превод - Плащане чрез банков превод по сметка.


 

Готово! Вие заявихте успешно абонамент.

След получаване на плащане по издадената проформа, Вашият абонамент за уеб сайт/складов софтуер ще се активира автоматично и ще Ви бъде изпратена фактура за направеното плащане. Ще получите известие на e-mail и във Вашия Админ.

 

За да видите Вашите поръчки и фактури във Вашия Админ нанел, изберете меню Поръчки и фактури. Тук можете да видите всички поръчки, които сте направили към системата на MAXCART, Вашите проформи и фактури.

Склад и магазин софтуер

 



Започнете да продавате повече още днес!