Фирмен сайт

Фирмен сайт - покажете Вашата Марка на целия свят!

Всяка фирма, която иска да развива успешен бизнес трябва да има фирмен сайт. И това не е случайно. Според последните проучвания на национални и международни статитстически институти,  повече от 80 % от клиентите преди да закупят дадена стока или услуга, търсят в интернет информация за фирми, които я предлагат. Не искате ли и вие да сте сред тези фирми, които привличат нови клиенти чрез бизнес сайта си?

Какво е фирмен сайт?

Фирменият или бизнес сайтът е уеб сайт, който представя вашата фирма и дейността, с която се занимава. Можете успешно да промотирате вашите продукти и услуги, както и да запознаете клиентите с вашите общи условия. Чрез фирмения уеб сайт, вие представяте своята компания в интернет пространството.

Предимства на бизнес сайта:

  • Уеб сайтът ви дава възможност да сложите собствено лого и да напишете няколко думи за себе си, така че да бъдете уникални и потребителите да ви запомнят.
  • Друго предимство на сайта е, че е достъпен за хиляди и дори милиони потребители, защото всеки, който има линк към сайта ви или случайно го намери,  вече знае, че вие съществувате.
  • Не забравяйте, че ако имате продукти и услуги, които реално могат да се предлагат онлайн, то вие можете да обвържете вашия фирмен сайт с онлайн магазин.

Как се създава фирмен уеб сайт?

Зависи какви функции искате да има вашия уеб сайт. Ако искате нещо специфично (например възможност да се качват файлове), то един от вариантите ви е да се обърнете към специалист, който се занимава със създаване на персонализирани сайтове. Но имайте предвид, че и цената на такъв вид услуги е между 5000 и 25 000лв., а дори и повече, в зависимост от вашите изсквания и обикновено отнема между няколко седмици и месеци за завършването му.

Другата ви опция са платформите с готови уеб сайтове. Те освен, че са достъпни като цена, но и можете да имате завършен уеб сайт за няколко часа. Ако искате да имате и специфични функции, то не се отказвайте от тези платформи, тъй като много от тях предлагат и изработка на специални модули по искане на клиента.

Все още ли не сте убедени, че имате нужда от уеб сайт? Това, че нямате опит, не означава, че не можете да имате успешен фирмен сайт. Разбира се, веднъж след като го създадете ще има още много работа по SEO оптимизацията, но дори не е нужно да наемате специалист. Вече е напълно възможно сами да оптимизирате сайта си и да го изведете на предни позиции в търсачките. 



Започнете да продавате повече още днес!