Софтуер за онлайн магазин и складова програма

Предимства на технологията    

Складова програма предимства

Защо да заложим на тази технология? 

Предимствата на SaaS технологиите са много. Едно от тях е, че можете да използвате вашата складова програма или онлайн магазин от всеки компютър без да е необходимо да заплащате лиценз допълнително или да правите инсталации.

На какви устройства може да се използва?

Продуктите са така разработени, че могат да се използват, както от стационарен компютър, така и от мобилно устройство, което е огроммно предимство в съвремения бизнес.

 

 

Складова програма магазинПо-ниски първоначални разходи! 

С абонаментния принцип не се налага да влагате голяма първоначална инвестиция в закупуване на скъпи лицензи. Освен това спестявате разходи за наемане на специалист, който да инсталира и настрои софтуера, както и разходи за поддръжка на вашата система - компютри и сървър.  Създаването на продукта се извършва от самия сайт, в който се регистрирате, като по този начин вие сами генерирате желаните от вас услуги, а поддръжката е включена в абонамента. 

Постоянни безплатни ъпдейти на софтуера!

Получавате новите версии в реално време и не се налага да заплащате допълнително за тях. Няма вечен софтуер. В 21 век технологиите се развиват изключително бързо, ето защо вашият софтуер се нуждае постоянно от подобрения. Ако не се правят ъпдейти на продукта, той остарява и не е конкурентноспособен.  Чрез SaaS технологията вие получавате най-доброто по всяко време, благодарение на месечния абонамент. 

Складова програма магазин
 
Бърз старт на услугата! 

Не се налага да ангажирате специалист и посещение до вашия търговски обект. Имате възможност от всеки компютър, с достъп до интернет, да настроите вашия софтуер. 

Лесно ползване на продукта!

Възползвайте се от технологичния напредък, който позволява на бизнеса да оптимизира и подобри качеството на работния процес. Съвременните уеб разработки улесняват значително вашата търговска дейност и вместо да използвате сложни за работа софтуерни продукти, изберете приятен и олекотен уеб интерфейс, който може да се използва от всеки, без да са необходими специални знания. Осигурено е и кратко обучение, което е достъпно онлайн. 

Складова програма и онлайн магазин

Ако се нуждаете от съвет или просто искате да ни разкажете за вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас на
тел. 088 88 11 594 или на sales@maxcart.bg 

Нашият екип е на ваше разположение. 

 
 



Започнете да продавате повече още днес!