Разпечатай баркод без баркод принтер

Най-новото от MAXCART - Разпечатай баркод без баркод принтер

Ние от MAXCART знаем колко е трудно на собствениците на малък и среден бизнес да се развиват и нашата цел е да улесним вашата работа максимално. Ето защо създадохме най-новата функционалност в платформата - генериране и разпечатване на баркодове без да е нужен допълнителен софтуер или скъпоструващ баркод принтер.

За ваше улеснение едновременно с въвеждането на продукт, можете да включите следене на наличност и да генерирате уникален баркод за този продукт.

Разпечатване на баркод

За да разпечатате баркодовете на нововъведените продукукти, отидете от меню Продукти/Оферти в подменю Управление на наличности и маркирайте продуктите, чиито баркодове искате да се разпечатат и натиснете бутона за Печат на маркираните продукти.

Включили сме и опция за автоматична промяна на избраното количество за всички избрани продукти, с което лесно можете да управлявате количеството на баркодовете, които ще се разпечатат.

Можете да използвате самозалепяща се хартия или обикновена, изборът е ваш.

С тази функционалност вие ще спестите не само пари, но и време, защото можете да разпечатате наведнъж голям брой баркодове от собствения си принтер.



Започнете да продавате повече още днес!