Платформа за Онлайн Магазин

Избор на подходяща платформа за онлайн магазин

Имате добра идея, страхотен продукт и искате да работите за себе си?

Най-доброто решение за Вас е да създадете свой собствен онлайн магазин. Все повече предприемачи търсят готово решение - платформа, която има всичко необходимо, за да се извършват бързо и лесно онлайн продажби. И по възможност да е безплатно или на месечен абонамент.

Вече сме писали за различните решения като CMS и SaaS, както и за изработката на персонализиран уеб сайт. Всяка от тези алтернативи предлага функционалност, която задоволява различни потребителски изисквания. Например с Wordpress, която е най-голямата блогинг платформа, може да се продава онлайн, но за целта трябва да се поръча и инсталира модул като e-Commerce. Този метод се използва предимно от художници или фотографи, които имат разработен блог и в последствие искат да продават и свои творби онлайн. Специалистите съветват при необходимост от онлайн магазин, в който да се предлагат голям брой продукти, да се избягва този модул, защото е нестабилен за електронна търговия. Съществуват и други модули за онлайн магазини като Eshop, който набира все по-голяма популярност и дори изпреварва вече e-Commerce, но въпреки това, не е препоръчително използването на платформа за блогинг (новини) за онлайн пазаруване.

Безплатни платформи за онлайн магазин

Разбира се, съществуват и безплатни решения като OpenCart, който представлява софтуер с отворен код за онлайн търговия. Той е подходящ за малък бизнес с малко на брой продукти. Потребителите трябва да имат познания от php, както и от MVC (Model-View-Controller). Нали е безплатно? Да, инсталацията е безплатна, но за да се инсталират всички модули, трябва да се заплати определена цена. А ако нямате възможност сами да настроите магазина си, трябва да наемете специалист, който да го направи вместо Вас.

От какво имам нужда, за да продавам?

Освен предлагането на продуктите онлайн трябва да помислите и за складовата програма, която ще използвате, за да следите наличността на Вашите продукти. В системата на MAXCART можете лесно да проследите Вашите продажби, количеството на продадените продукти в различните им вариации (размери, цветове), но освен това можете да генерирате и баркод за продуктите Ви, ако имате и търговски обект.

Цена на онлайн магазин

Kакто вече стана ясно, можете да имате онлайн магазин с безплатна програма, имайки предвид някои особености. Можете да заплатите и еднократно цена за изработка на Вашия онлайн магазин. Цените варират от 500 до 5000лв., в зависимост от функционалността, която клиентът иска. Ако сте се спрели на този вариант трябва да изберете агенция или разработчик, който да изработи Вашия електронен магазин. MAXCART си партнира успешно с дигитална агенция MAXPROGRESS, която ще изработи за Вас напълно готов онлайн магазин, който може да започне работа веднага.

И третата алтернатива е онлайн магазин на месечен абонамент. Това е изключително удобен вариант, който набира все по-голяма популярност. Ако се чудите защо, научете повече от “Онлайн магазин под наем”.

Виждате, че имате голям избор, но сега трябва да се убедите кой е правилният за Вас. Не се чудете, започнете да работите по въпроса. Ще попитате как?

Няма нужда да закупувате или да наемате онлайн магазин, за да се убедите в качествата му. Възползвайте се от безплатния демо период, който MAXCART Ви предлага, а ако имате въпроси по системата или искате допълнителна функционалност, която не откривате, то се свържете с нас, няма да останете разочаровани. Безплатно е.



Започнете да продавате повече още днес!