Защо да изберем онлайн складова програма?

Много потребители предпочитат да организират своята дейност с онлайн складова прогарамаЗащо онлайн базирания софтуер е така предпочитан и защо десктоп софтуерите отстъпват своето място пред онлайн решенията? 

  • Първо Вие не плащате за ако желаете да добавите допълнителни работни места - Ползвате компютър с Интернет.Създаването на допълнителни потребители е безплатно.
  • Можете да достъпвате вашия склад от всеки един компютър по всяко време.
  • Спестявате от инсталационна такса. Вие имате възможност сами да създадете Вашия акаунт и въведете цялата информация по лесен начин от онлайн административен панел.
  • Вашата информацията е на сигурно място в сигурни и защитени сървъри. Стационарните компютри често се развалят и имат нужда периодично от пре-инсталации. Това създава неудобство с ползването на складовия софтуер
  • Не заплащате за нови версии на софтуерния продукт.
  • Можете да стартирате продажби в онлайн магазин ( Опционално )

Бъдещето непременно ще наложи новия подход на работа. Това го доказва бързото развитие на уеб базираните софтуери в други браншове и изоставането на инсталационните десктоп решения. Поради тази причина ако сте стартиращ бизнес е много по-добре да се ориентирате към внедряване и прилагане на модерно решение. Ако вече имате складова програма във вашия бизнес и желаете да я подмените с нова нашия екип по продажби е на разположение да ви консултира за възможностите за прехвърляне към новия продукт. Не губете време и пари. Изпробвайте функциите на модула складов софтуер с промо код SKLAD и се убедете в предимствата на софтуерния продукт. 



Започнете да продавате повече още днес!