Готов онлайн магазин

Да получите готов онлайн магазин звучи чудесно. Не е и трудно за постигане. Необходимо е да посетите нашия сайт maxcart.bg и да си създадете демо от формата под слайдъра на началната страница. Изберете типа сайт, който желаете - онлайн магазин, фирмен сайт или онлайн магазин със складов софтуер. Убедете се колко лесно и бързо се работи с административния панел.

MAXCART Ви дава отличната възможност да си създадете първо безплатно демо и да тествате какви са предимствата на сайта Ви. Може сами да си качите продукти и  информация в сайта и да се запознаете с административния панел. В демо версията ние сме качили примерни текстове, продукти и слайдъри, които може да се променят според Вашия вкус и предпочитания. Дизайнът на Вашия сайт също може да бъде коригиран спрямо Вашите представи и идеи.  От MAXCART получавате готов онлайн магазин, чийто дизайн и структура може да се изгради допълнително, така че да задоволява стила на Вашата фирма. Реализирайте реални продажби през пробния период на онлайн магазина си и не се колебайте да преминете към поръчване на сайта под наем или направо към закупуване.

Готов онлайн магазин

Кога да преминете към абонамент?

След това може по всяко време на демо периода си да преминете към най-подходящия за Вас пакет от MAXCART. Класирайте се преди конкурентите си в търсещите машини и спечелете нови клиенти. Бъдете достъпни за Вашите бъдещи  и настоящи клиенти на мобилни устройства с различна резолюция на екрана - смартфони  и таблети.  Възползвайте се от възможностите, които платформата предлага като складов софтуер и Facebook магазин. Добавете още канали за реклама на продуктите от онлайн магазина си. Разрастнете бизнеса си, като използвате новите технологични предложения.

Ако желаете може да се консултирате с нашия екип продажби на следния телефон  08888 11 594  или на имейл sales@maxcart.bg

 

Платформите за готови магазини са подходящи за съвсем различни видове търговия. Без значение дали ще отваряте онлайн магазин за климатици или за компютри, или за обувки или чанти чрез тях можете съвсем бързо и евтино да стартирате самостоятелен онлайн магазин с нисъка първоначална инвестиция.



Започнете да продавате повече още днес!