MAXCART подарява 16 онлайн магазина

MAXCART подарява 16 онлайн магазина

Няма нищо по-хубаво от това да стартирате своята нова година с успешен бизнес. Ето защо MAXCART реши да изненада 16 щастливци с безплатен едногодишен абонамент за онлайн магазин МАКСКАРТ СТАРТ.

Празнувайте една невероятна MAXKOLEDA с нас!

Условия на играта:

Всичко, което трябва да направите е да харесате Facebook страницата ни и да стартирате безплатно демо на онлайн магазин с промокод KOLEDA. На 12.12.2015г. на случаен принцип ще изтеглим първите двама печеливши и така всяка седмица до края на 31.01.2016г. Всеки участва в играта 14 дни - колкото трае безплатният период на едно демо.

Подготвили сме още една изненада за Вас

Ако не сте от изтеглените печеливши, имате възможност да спечелите рекламен пакет на стойност 270лв. Участвайте като стартирате демо с промокод KOLEDA, заявете абонамент за 1 година и станете наш клиент.

Рекламният пакет включва ваучер за реклама в Google на стойност 120лв. и ваучер за анализ и първоначални настройки на Вашата рекламна кампания в Google Adwords на стойност 150лв. Анализът включва подробно проучване за Вашия бизнес и ключовите думи, с които се свързва.

За Вас е важно не само да имате уебсайт, който да представя Вашите услуги и продукти, но също така и да привличате клиенти. Един от най-добрите инструменти за това е Google Adwords.

Механизмът, по който работи Google Adwords е сложен, ето защо е необходим предварителен анализ, който не само ще определи най-подходящите ключови думи, с които да се рекламирате, но и ще разпредели бюджета Ви за по-дълъг период от време.

Специалните ни предложения изтичат на 31.01.2016г. Възползвайте се и стартирайте своето демо сега или споделете на приятел!



Започнете да продавате повече още днес!