Складов софтуер за магазин

Всеки собственик при стартиране на продажби във физически магазин се нуждае от надежден складов софтуер. Изборът на правилен софтуер до голяма степен определят и развитието на стартирания бизнес. Един лесен и приятен за работа продукт, съчетаващ в себе си много възможности за развитие предполага по-лесното разгръщане на идеята на бизнеса и реализацията на продажбите. 

 

Съвремените софтуерни решения е необходимо да предлагат възможност за стартиране на онлайн магазин освен традиционните продажби през POS устройства ( На касата във вашия физически магазин ) Обединяването на вашия бизнес онлайн и офлайн дава възможност да разгърнете пълния потенциал на вашия продуктов каталог. Потребителите ще могат да достъпват вашите артикули през мрежата и по този начин по-подробно да се запознаят с тяхните характеристики и предимства. 


Складов софтуер за малък магазинМакскарт ( MAXCART ) е именно такъв продукт. Платформата съчетава в себе си предимствата на съвременните онлайн магазини с необходимите за всеки бизнес модули при складовите програми. Всеки предприемач, желаещ да изпробва функциите, за да се убеди сам в предимствата и да прецени дали продукта е подходящ за неговия бизнес Макскарт предлага безплатно тестване, което стандартно е 14 дена. Но ако въведете промо кода SKLAD при самото генериране на вашия акаунт имате възможност да се възползвате от допълнително месец безплатно ползване - подарък.

 



Започнете да продавате повече още днес!