Складова програма за магазин

складова програма за магазинАко търсите онлайн складова програма за магазин то вие сте попаднали на точната статия. Ние от Макскарт ( MAXCART ) ви предлагаме да стартирате продажби във вашия физически магазин с нашия иновативен софтуерен продукт.

Решеието включва:

  1. Онлайн базиран складов софтуер
  2. POS софтуер за създаване на точки за продажба ( POS - Point of Sale ), който може да работи както на таблети с Андроид ( Android ), така и на десктоп компютри и лаптопи с инсталиран Windows 
  3. Възможност за стартиране на онлайн магазин
  4. Възможност за стартиране на продажби във Facebook
  5. Възможност да следите вашия бизнес мобилно от вашия телефон

Складова програма за магазин

Ако търсите лесна и удобна складова програма за вашия магазин, специализирана за Българския бизнес, то вие сте подапнали на правилния сайт. MAXCART.BG предлага лесна и удобна за работа складова програма за всички търговци и производители, желаещи да управляват своите наличности и продажби.

Едно от основните предимства  на складовата прогпрама MAXCART е, че е е за платформата е разработена и специализирана за собственици на магазини. Възможността за използване на операционата система андроид не налага да заплащате допълнителен лиценз да операционна система. Също така можете да ползвате таблети на андроид, които са значително по-изгодни като ценови предложения от конкурентите на Apple.

Ключово предимство на софтуерния продукт се явява възможността да генерирате изключително бързо и професионален онлайн магазин, за да продавате вашите стоки и продукти и в Интернет магазиниОбърнете се към отдел продажби на MAXCART за безплатна консултация за възможностите. 



Започнете да продавате повече още днес!