Складова програма / софтуер за управление на магазин /

Какво е  Maxcart складова програма  / софтуер за управление на магазин / ?

    Maxcart складова програма е идеален вариант за обединяване на продажбите във физически магазин и онлайн продажби. Информацията от всички канали се синхронизира и актуализира автоматично. По този начин е сигурно, че вашия онлайн магазин продава само налични в склада ви артикули и вие не заблуждавате вашите клиенти с несъществуващи артикули и “празни” поръчки.

   

 

    Също така системата разполага със софтуер за управление на магазин, като има възможност да се  обедини складова наличност, касов апарат, баркод скенер  / POS / Складова програма

 

онлайн продажби и продажби от физическия магазин. Цялата информация може да се получи в реално време на мобилно устройство.  Подържа всички видове необходими задължителни дневни и месечни отчети. Софтуера за управление на магазин и складовата програма дават възможност на вашите клиенти да използва също така и карта- ваучер за отстъпки, независимо от това дали пазаруват онлайн или от физическия ви магазин.

Основни предимства на софтуера.

  • лесен за работа продукт ( Ключово за успеха в дигиталния свят ) 
  • възможност за стартиране на онлайн магазин ( Паралелно можете лесно да пуснете и Интернет магазин )
  • управлявате вашите продажби от всяко място чрез мобилно приложение
  • възможност да ползвате нелицензионна операционна система за продажби във физически магазини ( Ако използвате приложението на MAXCART POS за Андроид )

 



Започнете да продавате повече още днес!