Складова програма за андроид

Ако търсите лесна и удобна складова програма за андроид, то вие сте подапнали на правилното място. MAXCART предлага модул за всички търговци и производители, които искат да бъдат по-успешни в организирането на своите наличности и продажби във своя бизнес. Програмата е изключително лесна и удобна за работа. Едно от основните предимства  на складовата прогпрама MAXCART е, че е е за платформата на андроид и не се налага да заплащате допълнителен лиценз да операционна система. Също така можете да ползвате таблети на андроид, които са по-изгодни като ценови предложения. Друго предимство на продукта е възможността да стартирате изключително бързо и продажби чрез ваш собствен онлайн магазин генеририран автоматично от продукта.

  Тествай складовата програма напълно безплатно >> Кликни тук 

 

Как да изтествам безплатно складовата програма за 30 дена?  Складова програма за андроид

Просто последвайте линкът за тестване. Ако допълнително желаете можете да копирайте безплатния промокод ( Промо код: Android ) или си го препишете, когато преминете на стъпката за създаване на профил в софтуера от следния линк можете да напишете този промо код. 

 

Обърнете се към отдел продажби на MAXCART за повече информация

Повечето складови програми, които са масово разпространени в България са за Уиндоус ( Windows ). Това се явява и съществен недостатък на масовите програми. Когато изберете да работите с Android вие спестявате от лиценз на операционата система. Съществено е също, че можете да ползвате таблет с андроид. Иновативното на складовата програма за андроид на MAXCART е това, че чрез нея можете да управлявате продажби и да следите наличности както от физически магазини, така и от онлайн магазини като ползвате само един софтуерен продукт и неговото бързо и безотказно действие и бързина е гарантирано. 

  Складова програма за андроид 

 

Все повече потребители търсят складов софтуер - складова програма или уеб базирана или за подходяща за ползване на таблет и при това на добра цена. Макскарт е компания, която се постара да реализира всичко това в един много лесен за работа продукт, който съчетава предимствата на класическите складови програми с възможностите, които разкриват новите технологии. 

В този видео клип можете да разгледате пример на успешен клиент ползваш съвременното решение на MAXCART. Един клип показващ силата на мулти каналните продажби и управлението на склад по модерен начин.  

 

 

Тествай безплатно складов софтуер >> Кликни тук



Започнете да продавате повече още днес!