Сайт на счетоводна фирма София, Бургас, Варна, Русе, Разград, Пловдив

Като уеб дизайнер, процесът на създаване на уебсайт за фирма "БИ ЕНД СИ СЪРВИС" беше вълнуващо предизвикателство, което изискваше внимание към детайли и ясно разбиране на техните потребности. Целта ми беше да осигуря интуитивно и лесно използваемо преживяване за потребителите, представяйки ключовите аспекти на компанията чрез иновативен дизайн и функционалност.

"БИ ЕНД СИ СЪРВИС" притежава обширен опит в сферата на счетоводството, данъците и финансите. Нашата цел беше да предоставим ясна представа за техните услуги, включително разрешаване на сложни данъчни въпроси, изпълнение на финансови операции и консултации, подпомагащи в управлението на бизнеса.

Екипът на "БИ ЕНД СИ СЪРВИС" работи усърдно, за да надмине очакванията на клиентите си по отношение на професионализъм, точност и надеждност. Ние вярваме в важността на дългосрочните взаимоотношения, основани на доверие и съпричастност.

Нашата цел е да предоставим счетоводни услуги с високо качество на цени, които отразяват реалната стойност, като същевременно се стремим да поддържаме етичност и спазваме вашите интереси.

Ако споделяте нашата визия и търсите надежден партньор за вашето бизнес развитие, не се колебайте да се свържете с нас. Нашата цел е вашата успешна история.

Потърсете БИ ЕНД СИ СЪРВИС в някой от офисите на фирмата:

За професионални счетоводни услуги и компетентно счетоводство, доверете се на опитната счетоводна кантора "БИ ЕНД СИ СЪРВИС". Ние предлагаме изчерпателно счетоводно обслужване в София, Бургас, Русе, Пловдив и други населени места в страната.

Занимаваме се с регистрация на фирми и годишно приключване на сметки, като се стремим да предложим най-доброто счетоводно решение за вас и вашия бизнес.

Сътрудничеството с фирма "БИ ЕНД СИ СЪРВИС" беше стимулиращо, като успяхме да създадем уебсайт, който не само представя, а излъчва професионализъм и перфектен дизайн, отразявайки техните ценности и експертност в областта на счетоводството и финансите.

>> Вижте тук актуални промоции от счетоводната кантора

Вид Промоция Предложение
Тарифи от 40 лева на месец при сключване на споразумение за абонаментно счетоводно обслужване.
За фирми с минимален обем на задачи възможност за годишно счетоводно приключване с еднократна такса.
Едно / Две безплатни месеца на счетоводни услуги за нови клиенти при подписване на договор за счетоводно обслужване за период от една / две години.
Безплатни данъчни услуги и консултации за нови клиенти с договор за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една или повече години.
Безплатна регистрация на ООД / ЕООД / ЕТ за нови клиенти при сключване на договор за счетоводство и счетоводно обслужване за срок от една или повече години.
Безплатно вземане/доставяне на документи от офис Важи за град Бургас при подписване на договор за счетоводно обслужване за период от една година.
Безплатна регистрация по ЗДДС за нови клиенти при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една или повече години.
Спешен телефон за връзка без почивен ден 365 дни в годината, за нови клиенти със сключен договор за счетоводство и счетоводни услуги за период от една година.
Безплатно годишно счетоводно приключване за всички нови клиенти при подписване на договор за счетоводство и счетоводни услуги за период от една или повече години.
Безплатен пакет от допълнителни административно-счетоводни услуги за нови клиенти при сключване на договор за счетоводно обслужване за период от поне една година.
Отстъпки от 5% и 10% при предварително заплащане на сумите за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца.



Започнете да продавате повече още днес!