Програма за следене на складова наличност

 

програма за следене на складова наличност

Складова програма

За всички клиенти на софтуера за онлайн магазин, MAXCART предлага безплатна програма за следене на складова наличност.  В решението можете лесно и удобно да следите складовата наличност на всички продукти, предлагани както в онлайн магазина ви така и във физически магазин или налични на склад. Следенето на складова наличност включва възможност за проверка на налични артикули и техните продуктови опции. Едно от основните конкурентни предимства на продукта е възможността веднъж след като въведете вашите продукти в софтуера е да можете от всеки един компютър с достъп до интернет да проверявате наличностите и да извършвате операции по доставка и изписване на стоки.

Също така съвременният свят налага на бизнеса да осъществява синхронни продажби както чрез интернет така и изписване на наличности през склад или физически магазин, от който потребителите пазаруват. Чрез складовата програма на MAXCART, вие можете да работите директно през всички тези канали без да се налага да наемате програмист или специална фирма, която да изработки скъпоструващо решение, което често пъти ще бъде трудно и неудобно за поддръжка.

Ако търсите програма за следене на складова наличност и желаете да изпробвате безплатно решението стартирайте демо версия още сега.

 За да изпробвате напълно безплатно програмата за следене на складова наличност стартирайте безплатно демо или се обърнете към отдел продажби.

 



Започнете да продавате повече още днес!