Платформи за онлайн магазини

Решили сте да стартирате собствен онлайн бизнес и искате той да е успешен. Това звучи чудесно. Първата и най-важна стъпка е да изберете сигурна и надеждна платформа, чрез която да създадете своя нов онлайн магазин. Ние от MAXCART сме тук, за да Ви съдействаме да реализирате своя бизнес в онлайн пространството и същевременно да разрастнете печалбата си.

Нашата платформа е гъвкава,  разработена спрямо най-актуалните Интернет технологии, включва множество модули и функционалности, към които периодично се добавят нови. Административният панел на системата MAXCART  е интуитивен и лесен за работа, и бихте могли да управлявате онлайн магазина си чрез него без  дори и да сте специалист по уеб дизайн.

онлайн магазин

MAXCART Ви предлага възможност да си създадете 14-дневно безплатно демо на Вашия онлайн магазин, да извършвате реални продажби през пробния период и да се запознаете с това как се работи с админ панела на сайта. По всяко време на демо периода може да преминете към подходящия за Вашия бизнес пакет под наем. Минималният срок, за който трябва да наемете онлайн магазина, е 6 месеца. Възможно е и да закупите изградения от Вас сайт.

Дизайнът и структурата на сайта Ви могат да бъдат променяни в зависимост от Вашите предпочитания. Нашата цел е да Ви помогнем да създадете мечтания от Вас онлайн магазин, който да е в синхрон с фирмената Ви идентичност и да Ви представя отлично пред бъдещите Ви и настоящи клиенти.

Важно предимство на електронния магазин от MAXCART е неговата SEO оптимизация. Класирайте се пред конкурентите си в Google, като ни се доверите.

Покорете нови пазари и спечелете още клиенти. Инвестирайте в своя нов онлайн магазин от платформата MAXCART.



Започнете да продавате повече още днес!