Лесна складова програма

лесна складова програмаТърсите лесна складова програма?  Предлагаме за всички търговци и производители, които искат да бъдат по-успешни в организирането на складови наличности и продажби в своя бизнес. Основно предимство на софтуера е, че с него се работи исключително лесно. Основен фокус по време на неговата изработка бе удобството за клиента. Също така предимство  на складовата прогпрама MAXCART е, че се предлага и за платформата на андроид ( тоест не се налага да заплащате допълнителен лиценз да операционна система ). Можете да използвате нискобюджетни таблети на андроид. Продукта е изключително иновативен и можете да се възползвате от безплатна консултация от специалист, на която той ще ви запознае с възможностите за вашия бизнес.  Продукта предоставя възможност също така лесно да стартирате онлайн продажби чрез ваш собствен Интернет магазин създаден автоматично от продукта MAXCART.  Отдел продажби са изцяло на ваше разположение за повече информация и безплатна консултация.

Освен следена са складова наличност можете да стартирате продажби във физически магазин и в онлайн магазин чрез програмата. Кратко видео представящо тази възможност.

Софтуера предлага изключително лесен за работа уеб интерфейс. Следене на складови наличности, отчети, ревизии. Всичко това и много други приятни изненади в опростен за работа админ панел. Не губете време и пари и стартирайте с безплатно - абсолютно неангажиращо - тестване на продукта. 

 

  Складова програма за андроид 



Започнете да продавате повече още днес!