6 Празнични Съвета за Вашия Онлайн Магазин

6 Празнични Съвета за Вашия Онлайн Магазин

Вече е Декември и идват празници! Витрините на магазините се украсяват с валящи снежинки и лампички. Това означава, че е време да украсите своя онлайн магазин.

Създайте празнична атмосфера във Вашия онлайн магазин.

1. Независимо какви стоки и услуги предлагате, празничните дни са времето, в което да увеличите своите продажби и да привлечeте нови клиенти. Един от начините е като направите празнична промоция. Големи отстъпки и Коледни намаления, може да се каже, че целият Декември е черен петък за търговците, защото по това време на годината се реализират най-много продажби.

2. Определете продуктите, които искате да продавате с намаление, отделете ги в каталог и ги промотирайте, не само на първа страница на Вашия интернет магазин, но също така и в социалните мрежи. Обмислете игра във facebook, подгответе малки подаръци за тези, които харесат Вашата facebook страница и съберете повече фенове.

3. Не забравяйте за украсата..

Ако сте потребител на платформата MAXCART, вие имате възможност веднага да “украсите” своя онлайн магазин. Чрез функцията “Валящи снежинки” можете веднага да добавите красиви малки снежинки или коледна украса към Вашия уеб сайт. Освен това можете да смените и фона с празничен.

Ако не сте клиенти на платформата MAXCART, можете да използвате безплатно фоново изображение, с което да украсите празнично своя онлайн магазин. В тази статия сме Ви предложили няколко безплатни снимки, които можете да използвате.

новогодишна украса за онлайн магазинпразнична украса за онлайн магазин

Украсете новогодишно вашия онлайн магазинКоледна украса Безплатна коледна украсадетска коледна украса за сайтстилна украса за сайт - коледа и нова година

 

 

 

 

Още добри идеи за Вашия празничен уеб сайт

4. Освен да промените фона на сайта, добра идея е да добавите и празничен елемент на логото си. Една шапчица, снежинка или чорапче, прецизно добавени към логото, ще създадат празнична визия на магазина Ви.

5. Обновете съдържанието на онлайн магазина

Статия със съвети за оригинални подаръци и коледни снимки на продуктите от кампанията Ви, ще създадат страхотно настроение и определено ще ви направят по-популярни.

 

6. Малките жестове

Постарайте се да отделите специално внимание на всеки клиент. Към всяка поръчка изпратете малко подаръче или картичка, с която пожелавате весели празници.

Не е нужно да правите голям подарък, вие сте търговец все пак, но е важно вниманието и жестът. Клиентите ще го оценят.

Това са само част от съветите, които можете да използвате във Вашия празничен интернет магазин. Ще се радваме, ако се включите с коментари и допълните тези съвети с Ваши идеи.



Започнете да продавате повече още днес!