Google Ads

 

Рекламирайте в Google Adwords!
 

онлайн магазин

Поръчайте професионална изработка на рекламна кампания в Google Ads

Поръчайте професионална изработка на рекламна кампания в Google Ads за вашия бизнес за избрани от вас ключови думи. Създайте отлична реклама в Google и позволете на повече клиенти да научат за вас като търсят вашите продукти в търсачката. Получете също професионлано обучение за да можете да поддържате сами кампанията си.

Изпрати запитване

 

Какво включва услугата настройка на рекламна кампания в Google Ads? 

 

Едно интервю със собственика на бизнеса или негов представител до 1 час за планиране на ключовите думи кампанията, рекламните табелки и нейния териториален обхват и дневен бюджет.

Една сесия с Вас до 2 часа за настройки за настройки на кампанията и обяснения и обучение как да боравите с вашата кампания.

Ние ще ви обучим и за подводните камъни, които съществуват в платформата и как да ги избягвате. Ние ще направим всички необходими първоначални настройки до успешно стартиране на рекламата.

Изисквания към клиента:

  • Необходимо е да имате Gmail
  • Необходимо е да имате дебитна или кредитна карта VISA Electron 

     

Цени на клик от платформата на Google към днешна дата можем да проверим заедно с вас предварително

Защо да изберете нас?

  • Богата функционалност

    Вие няма да имате посредник между вас и Google. Ние сме само консултанти, които ви помагаме с първите настройки,а и ви правим обучение, чрез което ваш служител или вие самите да може самостоятелно да контролирате позиционирането ви в търсачката по всяко едно време.

  • Екипа ни от професионалисти са управлявали множество рекламни кампании с огромни бюджети. Нашия опит е придобит от Google обучения и ежедневна практика чрез управлението на рекламни кампании на клиенти. В цената на услугата, ние ви правим обучение, за да ви предадем тези необходими знания за успеха.

  • Проста складова програма

    Вие ще имате пълен контрол колко пари да давате на Google и няма имате посредник между вас и търсачката. Ще можете да позиционирате сами като избирате думи и бюджет.

  • Платформа за онлайн магазин

    Може да засилвате рекламата си, при желание от вас и да я натискате на пауза, когато решите.

  • Складова програма за онлайн магазин

    Можем да ви консултираме за всички аспекти, които ви интересуват предварително преди поръчката на услугата.

  • Включена поддръжка на складовата програма

    Ако разполагате със служител от вашата фирма, който да премине обучението ни за управление на рекламни кампании в Google, той ще придобие знания да управлява рекламната ви кампания, както и да добавя и изтрива ключови думи към вашите реклами.

  • Включена поддръжка на складовата програма

    С наша помощ вашия онлайн магазин ще бъде представен отлично пред точната ви таргет аудитория. В комбинация с ремаркетинг кампания можете да увеличите значително продажбите от вашия онлайн магазин.

Не знаете как и от къде започнете?
 

Ако не сте сигурни кой пакет да поръчате и от къде да започнете, разкажете ни повече за Вашия бизнес или идея и ние с радост ще помогнем.

Свържете се с нас на тел. 088 88 11 594 или на sales@maxcart.bg 

Свържете се с нас

 



Започнете да продавате повече още днес!