складова програма MAXCART plus

складова програма MAXCART plus

Индивидуална разработка с платформата MAXCART

Изпратете запитване за внедряване на нашата платформа във вашия бизнес с възможност за модификация

Софтуерно решение за клиенти с по-големи обороти, повече търговски обекти или по-индивидуални нужди. Ако желаете предимствата на иновативния продукт MAXCART да заработят за вашия бизнес, свършете се с нас по телефон: 088 88 11 594 или по E-mail sales@maxcart.bg ако имате въпроси към складовата програма.

Складова програма

 

Подходящ за големи обороти

Първокласна и надеждна складова програма в облака.

MAXCART Plus чрез Cloud технология оптимизира разходите ви за IT и поддръжка на вашия складов софтуер във вашета организация. Гъвкав и бърз, MAXCART Plus работи за безпрепядственото опериране на бизнеса.

 

 

 
 
 

Складов софтуер

Поддръжка

Клиентите на продукта MAXCART Plus се радват на премиум поддръжка. Те могат да заплащат за индивидуален специалист, който да отговаря за техния бизнес допълнително, който да е винаги запознат с детайлите и спецификите. Нашите консултанти са специализирани да решават проблеми и да оптимизират MAXCART така, че максимално рационално да използвате всичките приложения и функции, за да печелите повече и бизнесът да е по-ефективен.

 

 

 

 
Персонализиран за вашия бизнес

Складов софтуерMAXCART Plus дава възможност за персонализация на приложенията в Маркета на MAXCART спрамо вашите нужди. Специализиран екип може да обработи вашите изисквания и да предложи подходящо решение за вашия конкретен бизнес.  Персонализирани отчети и възможност програмистите да персонализират някой от приложенията и функциите, така, че да работи по-добре за вас.

 

Вашите имена:
Телефон:
Е-мейл:
Тип на бизнеса:
Брой физически магазини:
Брой продавачи във физически магазини:
Приблизителен брой продукти за продажба: