Как да поръчам

Как да поръчам

Твоето време и успех са важни за нас повече от всичко!

Виж всичко, което трябва да знаеш, за да се възползваш от иновативния продукт MAXCART

 

 

Складова програма

Изберете продукт и създайте регистрация.

В MAXCART можете да заявите абонамент онлайн, през сайта на maxcart.bg.  Имате възможност да стартирате и поръчате онлайн магазин, складов софтуер /POS/ или цялостно решение за вашия бизнес.

За директна поръчка, отидете на Цени, изберете услугата, която желаете / онлайн магазин, складов софтуер или онлайн магазин със складов софтуер, ако желаете цялостно решение / и изберете плана, който най-добре отговаря на нуждите на Вашия бизнес. 

Складова програма

 

складова програма
Изберете желания пакет най-подходящ за вашия бизнес.

Ако не можете да прецените кой абонаментен план е най-подходящ за Вас, се свържете с нас по телефона или по e-mail. Ние с радост ще ви помогнем при избора на най-доброто решение за Вас.  Виж контакти 
 

MAXCART ТЕЛЕФОН Тел.: 088 88 11 594 

След като изберете план, посочете срока на абонамента /12-месечен, 6-месечен, 3-месечен или 1-месечен/ и натиснете бутона “Поръчай сега”.Следващата стъпка е да попълните данни за услугата - домейн име/може да се коригира в последствие/, Вашето име, град, телефон за контакти, e-mail и парола. За клиентите на складов софтуер напишете името, чрез което ще влизате в системата. 

Посочването на коректен e-mail е важно, тъй като с него ще Ви бъде предоставен достъп до Административния панел на Вашия сайт или Складов софтуер.

онлайн складова програма

складов софтуер

Преминете към пакет.

След като попълните тези данни, ще получите писмо в e-mail-а, който сте посочили с данни за достъп до Вашия Админ панел. След създаване на акаунт в системата, Вие ще имате възможност да тествате услугата 14 дни безплано и да завършите поръчката на абонамента. Завършете поръчката на абонаментен план, като влезете във Вашия Админ панел - бутон “Премини към пакет”.

Поръчка на онлайн магазин и складов софтуер

Изберете желания срок и натиснете бутон “Поръчай”.

На нова страница ще видите желания от Вас план. Тук трябва да изберете домейн име за Вашия уеб сайт или складов софтуер. Разполагате с три опции:

“Ще използвам засега този адрес на сайта” - В този случай, ще запазите домейн името, което използва в момента Вашият сайт/складов софтуер. По всяко време, след като направите поръчка на абонамент, можете да смените домейн името.

“Ще използвам собствен, закупен адрес за сайта” - Ако вече имате закупено домейн име, можете да го използвате за новия сайт/складов софтуер. Когато изберете тази опция, попълнете домейн името, което ще ползвате.

“Искам да избера нов адрес на сайта” - Ако нямате домейн име и желаете да поръчате, проверете дали името, което искате е свободно. Ако е свободно, го впишете, а ние ще го регистрираме. Ще получите проформа с цената за съответния домейн (.com, .info, .org, .net, .eu, .biz - 24.99 лв./на година и .bg - 59.99 лв./на година).
 

Попълнете данни за таксуване

Следващата стъпка е попълване на Данни за фактура. Можете да поръчате абонамент като юридическо или като физическо лице.

онлайн складова програма


Как ще платите?

Последната стъпка е начин на плащане на избрания абонамент. Имате възможност да използвате:

Платежни методи за онлайн магазин и складова програма

 

  1. 1. Кредитна/дебитна карта (Плащане с банкова карта Visa, MasterCard, Visa Electron)
  2. 2. В брой - Плащане на каса Изипей (EasyPay)
  3. 3. Epay.bg - Плащане през системата на ePay.bg
  4. 4. Paypal.com - Плащане през системата на Paypal.com
  5. 5. Банков превод - Плащане чрез банков превод по сметка.


 

Готово! Вие заявихте успешно абонамент.

След получаване на плащане по издадената проформа, Вашият абонамент за уеб сайт/складов софтуер ще се активира автоматично и ще Ви бъде изпратена фактура за направеното плащане. Ще получите известие на e-mail и във Вашия Админ.

 

За да видите Вашите поръчки и фактури във Вашия Админ нанел, изберете меню Поръчки и фактури. Тук можете да видите всички поръчки, които сте направили към системата на MAXCART, Вашите проформи и фактури.

Склад и магазин