Безплатен онлайн магазин за 1 месец

Безплатен онлайн магазин за 1 месец до 1 година за стартиращи бизнеси

Новите технологии безспорно предлагат големи възможности за стартиране на бизнес. Софтуер за онлайн магазинНе е тайна, че за да бъдем успешни в днешно време, трябва да сме иновативни и ако искаме да търгуваме с дадени продукти или услуги, трябва задължително да присъстваме в интернет пространството.

Искате да създадете онлайн магазин, но нямате достатъчно капитал и проучвате най-изгодните предложения на пазара. Наистина повечето хора са скептични и когато чуят, че има безплатен онлайн магзин, не биха повярвали. Ние от екипа на MAXCART също бяхме скептични, но вече повече от две години, разработвайки SAAS базираната платформа MAXCART, се убедихме, че наистина може да се създаде безплатен магазин за онлайн търговия или онлайн магазин предложен на много ниска цена. 

Защо онлайн магазинът е безплатен?

Много просто, от ваша страна не се изисква абсолютно никаква инвестиция в софтуер. Няма нужда да издирвате специалисти, които да създадат уебсайта ви, няма нужда от авансово плащане, без да се убедите в качеството на това, което получавате. От клиентите единствено се иска да качат своите продукти в платформата. Това е предимството на SAAS (software as a service) базираните системи, вашата единствена грижа е да развивате своя бизнес, а поддръжката е грижа на компанията, предлагаща тази услуга.

Можете да се убедите в това още сега. Създайте своето безплатно демо

Ако желаете да кандидатсквате за програмата за стимулиране на малкия и среден бизнес моля използвайте следния промо код при създаване на вашия онлайн магазин: BGSTART
промо кодът дава възможност за създаване на онлайн магазин за 30 дена напълно безплатно. Ако ни пишете на лично съобщение и продукта ви е иновативен и като сте използвали този промо код можем да ви го удължим за допълнителен безплатен период до 1 година. 



Започнете да продавате повече още днес!