Безплатните домейни предоставяне в пакета са с разширение .com, .net, .org, .info, .eu и .biz.

Не. Всички планове включват специализиран хостинг за нуждите на вашия сайт, пощи, складова POS програма и на вас не ви се налага да заплащате допълнително на други фирми за хостинг пространство. MAXCART използва най-добрите сървъри и хостинг услуги, за да осигури надежното действие на продукта.

Ние не предлагаме възстановяване на средства, но ви предлагаме 14 дни безплатно тестване на продукта, за да се убедите дали това е продуктът, който е подходящ за Вас и Вашата дейност. Можете да заявите безплатен тест на системата/продукта MAXCART/ от този линк: Пробвай безплатно MAXCART

Да, ако сте избрали опцията НАЕМ от ценовите планове, можете по всяко време да преминете към по-горен план чрез доплащане.

Да, можете да използвате собствен домейн. Ако не разполагате с такъв бихте могли да се възползвате от възможността да ползвате включените в пакетите или да купите Вашия домейн през нас. Но ако вече сте закупили и притежавате домейн ние ще ви помогнем да го настроите той да работи и да използва Вашия MAXCART сайт. Платформата също така може да Ви предложи и безплатен субдомейн на maxcart.bg, за всички клиенти на продукта.

Сигурността и защитеността на данните са едни от основните приоритети на системата. Стараем се да осигурим максимални защити, които се използват в банковия сектор, криптиране на пароли и други важни данни. По този начин вашата информация и информацията на вашите клиенти е максимално добре защитена.

Да, ние предлагаме напълно функционално безплатно 14-дневно безплатно тестване на системата. През този период Вие можете да изпробвате функционалните възможности на MAXCART и да се обедите дали това е правилната платформа за Вас и Вашия бизнес. Чрез безплатния тест, вие нямате финансово обвързване и не поемате финансов риск и можете да проверите възможностите на продукта. За да получите безплатен тестов период, не се изискват данни за плащане, кредитна карта или друга платежна информация. Можете да заявите безплатен тест на системата от този линк: Пробвай безплатно MAXCART

Разбира се, можете да импортирате вашите продукти, клиенти, снимки и друга информация във вашия нов сайт от MAXCART. Повечето платформи поддържат стандарта CSV файл и чрез него можете да импортвате списъци с информация по-точно определен начин. За клиенти, които не желаят да губят своето време, за да се прехвърли информацията на сайта им, можем да дадем оферта и за ръчно прехвърляне и дизайнерско оформление.

Всяка една услуга може да се поръча от бутона 'Помощ и поддръжка -> Заявка на услуга'. От тази страница бихте могли да си поръчате услуги в следните категории: Дизайнерски услуги, Административни услуги, SEO услуги, Маркетинг, Реклама и PR услуги и други. След поръчката на желаната от Вас услуга, екип техническа поддръжка на MAXCART ще се свърже с Вас.

След като клиентът е избрал желания от него модул от маркета за модули и приложения, за да го поръча трябва да натисне бутона 'поръчай'' и да се изпрати писмо с поръчката към отдел продажби на MAXCART.BG. Системата автоматично генерира проформа фактура и след като бъде заплатена, екипът по поддръжка интегрира модула в сайта на клиента.

В софтуерния продукт MAXCART не можете да избирате как да изглежда линкът. Той автоматично се генерира от заглавието, което пишете за продукт, новина, страница и др., като по-дълги заглавия се отрязват до 80 символа.

Не, не се подписват договори, за да ползвате продукта MAXCART ™ или различни негови компоненти. Системата таксува на месечни или годишни такси и можете да се откажете да я ползвате по всяко време и няма да бъдете таксувани за последващия период. Продукта MAXCART е просто въпрос на избор - ако не харесвате системата или не считате, че е най-добрата платформа за вашия бизнес, просто можете да не заплатите последващите такси.

Терминът произхожда от английската дума "domain" (притежание, владение). Това представлява правото на притежание на определено име за определено време. Всяко име кореспондира с цифров IP адрес на точно определен компютър в Интернет. Имената на домейни са уникални и не могат да се повтарят. Чрез регистрацията на име на домейн и неговото отъждествяване с даден сайт и/или e-mail адрес, потребителят прави сайта и e-mail адреса достъпни и видими от всеки друг компютър, част от световната мрежа. Всеки клиент на МАКСКАРТ може да избере един или няколко домейн имена, които могат да работят с един или няколко поръчани сайта.

Понятието "УЕБ ХОСТИНГ" произлиза от думата HOST в английския език и буквално преведено означава - домакин. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на даден сървър, който има директна свързаност към Интернет. Когато клиентът си заплаща хостинг, той получава самостоятелна директория в платформата, в която се разполагат неговите файлове (качени снимки, файлове, база данни, css скриптове и друга персонална информация). Не е възможно съществуването на акаунт в платформата без заплащането на хостинг план.

Системата поддържа професионални пощенски кутии, които препращат към външни такива. Всяка една пощенска кутия в такъв случай се ограничава единствено от външната пощенска кутия към която препраща. Пример - Вашата поща yourname@yoursitename.com препраща към yourname@gmail.com

Не. Вие можете да ползвате собствен домейн, регистриран от Ваш самостоятелен акаунт, но собствен отделен хостинг, който е самостоятелно обособен, не можете да ползвате. Поради спецификата на софтуера за работата на продукта MAXCART се използват мощни клауд сървъри със специални настройки, за да може системата и нейните приложения да работят коректно.

Единственият панел за достъп до настройки, който клиентът получава е административният панел, разположен на адрес www.yoursitename.com/admin/ чрез, който са изразени всички възможности, за управление на Вашите файлове. На Вас като на клиент Ви се предоставя достъп до отделна Ваша папка на сървъра, където можете да качвате файлове, снимки, документи, които да показвате във сайта, пред Вашите клиенти, парньори и доставчици. Достъп до файловете на система или FTP достъп, или достъп до Cpanel, или акаунт за достъп до линукс сървъра, не може да ви бъде предоставен.

На Вас като на клиент Ви се предоставя достъп до отделна Ваша папка на сървъра, където можете да качвате файлове, снимки, документи, които да показвате в сайта, пред Вашите клиенти, парньори и доставчици. Достъп до файловете на система или FTP достъп, не може да ви бъде предоставен. Софтуерният продукт МАКСКАРТ е реализиран на модерен принцип по подобие на сайтове като Gmail, Facebook и други, където също можете да имате профил и да извършвате множество действия, но нямате достъп до самите файлове на сайта за модификация, тъй като това би се отразило на всички ползватели на софтуера.

Ако решите да се откажете от ползването на софтура за онлайн бизнес МАКСКАРТ можете да ни пуснете заявка за отказ от услугата и при желание от ваша страна можете да получите следните части от вашия сайт: домейн името на вашия сайт; вашите качени файлове, снимки, документи и др.; SQL база данни на вашия сайт, която може да се вгради от компютърен специалист във нов уеб сайт. Административният панел и визуална част на сайта не могат да бъдат прехвърлени, тъй като те функционират физически само на едно място - платформата МАКСКАРТ

Ако домейна е във ваш отделен акаунт можете да го направите по всяко едно време като поръчате услуги от интернет специалист. Ако домейна не ви е в отделен акаунт и желаете да си вземете домейна и да го прехвърлите към друга услуга или друга система - софтуерен продукт за управление на съдържанието, единственото, което трябва да направите е да ни напишете заявка за "прехвърляне на домейн" към посочен от вас профил. За отказване от услугите и прехвърляне на домейн към отделен самостоятелен ваш профил не дължите никакви такси.

Като не заплащате пакет за хостинг и домейн след изтичане на предплатения период.

Често задавани въпросиЗапочнете да продавате повече още днес!