Таблица с размери

Цена: 89.00 лв. /еднократно/ с включени настройки

Този модул дава възможност да прикачвате различни таблици с размери на всяка една категория с продукти във вашия онлайн магазин. Чрез тази функционалност можете да спестите много време в прилагане на таблица с размери за всеки продукт. Ако предлагате няколко различни типа продукти във вашия онлайн магазин можете да създадете отделни, различни таблици с размери и да маркирате на всяка категория от сайта ви коя таблица с размери да се визуализира в преглед на продукта.

Тази опция е много подходяща за онлайн магазини за облекла, обувки, аксесоари и друг тип продукти със различни размери като увеличава продажбите,понеже дава по-добра информираност на клиента и сигурност, че стоката, която поръчва ще е в неговия размер.

Как се използва?

За да използвате модул е необходимо да си създадете таблица с размери от Настройки на каталог -> Таблица с размери. От това меню можете да създавате различни таблици с размери за различните типове продукти.

За да започне таблицата да се появява на всеки продукти имате два варианта за управление:
Можете да зададете таблицата на ниво под категория 
За целта е необходимо да влезете в редакция на подкатегории от падащото меню Таблица с размери да изберете таблицата, която желаете да се визуализира на продукти от тази категория пред вашите клиенти.
Можете да зададете таблицата на ниво продукт:
За целта е необходимо да влезете в редакция на всеки продукт и от падащото меню Таблица с размери да изберете таблицата която желаете да се визуализира на този продукт пред вашите клиенти.

 ‹ Назад
Започнете да продавате повече още днес!