Разплащане с Дебитна / Кредитна карта през Райфайзен Банк

Цена: 990.00 лв. /еднократно/ с включени настройки

Увеличете продажбите и приходите на вашата фирма като увеличите начините за заплащане на строки във вашия онлайн магазин чрез модула за сигурни плащания през интернет - за заплащане с кредитни и дебитни карти на поръчките на вашите клиенти. Този модул дава възможност да получавате електронни плащания във вашия онлайн магазин от вашите клиенти посредством дебитни и кредитни карти през системата на Борика с карти Visa, Maestro и MasterCard.

Транзакциите се извършват чрез системата на Райфаизен Банк.

Важно: Преди да е възможно да активирате този вид разплащане във вашия онлайн магазин, ще е необходимо да имате договор с Райфайзен Банк.

За да сключите договор е необходимо вашия сайт да има SSL сетфикат, да има логата на платежните системи Visa и Mastercard, Да имате публукувани общи условия на фирмата на страница на сайта, както и да присъстват клазите за плащания онлайн и за връщане на сума.

След като сключите договора е необходимо да се свържите с нас за да извършим интеграцията посредством генериране на сертификати за транзакциите и всички други необходими настройки. Обикновенно срока за вграждане е около 7 дни понеже сертификатите се изпращат за подписване към банката.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържите с нас.‹ Назад
Започнете да продавате повече още днес!