Разплащане с Дебитна / Кредитна карта

Цена: 599.00 лв. /еднократно/ с включени настройки

Увеличете продажбите и приходите на вашата фирма като увеличите начините за заплащане на строки във вашия онлайн магазин чрез модула за сигурни плащания през интернет - за заплащане с кредитни и дебитни карти на поръчките на вашите клиенти. Този модул дава възможност да получавате електронни плащания във вашия онлайн магазин от вашите клиенти посредством дебитни и кредитни карти през системата на Борика с карти Visa, Maestro и MasterCard.

Транзакциите се извършват чрез системата на БОРИКА и се поддържат от Rаiffеisеn Ваnk, Централна Кооперативна Банка, UniCredit Bulbank и други банки на територията на страната.

Важно: Преди да е възможно да активирате този вид разплащане във вашия онлайн магазин, ще е необходимо да имате договор със съответната банка.

След като сключите договора е необходимо да се свържите с нас за да извършим интеграцията посредством генериране на сертификати за транзакциите и всички други необходими настройки. Обикновенно срока за вграждане е около 7 дни понеже сертификатите се изпращат за подписване към банката посредни и след това към борика.

 

,

Ако желаете да се предоставя услуга онлайн разплащания на Ваши клиенти за Ваш уеб сайт чрез системата за 3D сигурни плащания на БОРИКА, е необходимо да разполагате с виртуален терминал, регистриран към някоя от следните банки / 01.01.2023 /:

 

o          Алианц банк

o          Инвестбанк

o          ОББ

o          Българо-американска кредитна банка

o          Общинска банка

o          Прокредит банк

o          Тексим банк

o          Транскарт Файненшъл Сървисис

o          Уникредит Булбанк

o          Централна Кооперативна Банка

o          Юробанк България

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържите с нас.

Списък на банките за онлайн търговци актуален към 12 октомври 2017‹ Назад
Започнете да продавате повече още днес!