Изработка на уеб сайт на Корабна Агенция

Корабна Агенция България - пристанище Бургас и пристанище Варна 

Макскарт интернешънъл реализира един успешен страничен проект - професионален уеб сайт на Корабна Агенция България Каримекс Шипинг. Фирмата е специализирана в обработката на вашите товари от двете главни пристанища в България - Пристанище Варна и Пристанище Бургас. 

При самата изработка се съобразихме, че голяма част от клиентите са Англо и Руско говорящи собственици на кораби или товарни пратки. Поради тази причина уеб сайта има разработени подробни и прецизно проведени езикови версии на съответните езици плюс специална мобилна версия на сайта. 

Следва екранна снимка и видео клип представяне на уеб дизайна на проекта. Ако желаете да посетите адреса на Корабна агенция Каримекс Шипинг можете да го направите като посетите от тук.

 

Корабна агенция България Каримекс Шипинг

 

Нашия екип е правил уеб дизайн за доста фирми в бранша морски бизнес, корабоплаване, спедиция и търговия. Ако се нуждаете от луксозен уеб дизайн, който да ви представя пред ваши клиенти в България и чужбина пуснете вашето запитване през формата ни за контакти. Наш представител ще се свърже с вас, за да се запознае с вашите индивидуални критерии и ще предложи нашите решения. 

Един от нашите дизайнери има любима тема морски уеб сайтове и с удоволствие ще направи вашия уеб сайт с впечатляваща морска визия, която ще привличе нужните ви клиенти. 

Какво можете да очаквате от изработката на такъв уеб сайт? Следва видео представяне на проекта.



Започнете да продавате повече още днес!