Идеи за собствен бизнес - Онлайн магазин

Онлайн търговията днес е един от най-динамично развиващите се и проспериращи сектори, като по последни данни на IAB България електронният бизнес в страната расте с между 10% и 20% годишно. Глобалната мрежа се нарежда сред най-лесните възможности за започване  на собствен бизнес за фирми, които не разполагат с голям капитал. Това може би подтиква и Вас да се насочите към стартиране на собствен онлайн магазин.

Може да се окаже истинско предизвикателство да станете успешен предприемач, ако нямате достатъчно информация за това как да действате. В тази статия ще Ви дадем ценни насоки за този важен старт. Така че ако имате добри идеи, качествени продукти или услуги, не губете повече време.

Стартирането на бизнес онлайн е най - бързият начин за реален успех на приемлива цена. Предлага Ви се възможност да продавате продуктите си в световната мрежа денонощно, 7 дни в седмицата. Може да използвате различни канали за реклама и да популяризирате лесно дейността и продуктите си.

Възползвайте се от предимствата на Интернет пространството и намерете сигурна  и надеждна платформа за изграждане на мечтания от Вас е-магазин.

Съществуват множество софтуери за изработка на уеб сайтове. Но преди да изберете някой от тях е препоръчително да се замислите върху това какви модули и функции Ви предлагат те и доколко лесно се работи с административния панел на сайта. Сравнете и цените на пакетите. А предлагат ли безплатен демо период, колко дълъг е той и ще има ли поддръжка сайта Ви? Какви разплащателни методи се поддържат от системата? Ще бъдат ли извършвани периодични обновления на платформата като добавяне на нови функции и модули? Трябва ли да имате опит в уеб дизайна, за да управлявате съдържанието по сайта си? Може ли да ползвате сайта под наем или има възможност само за закупуване? Може ли да се разработват модули специално за Вашия бизнес и на каква цена? Може ли да проследявате статистика за броя на посещенията на онлайн магазина Ви?  Може би си задавате още много въпроси?  

Имаме добра новина за всички млади и вече утвърдени предприемачи. Нашата платформа MAXCART Ви предлага всички тези възможности. Дайте нови хоризонти на бизнеса си.



Започнете да продавате повече още днес!