Готов ли си за големите разпродажби ?

Продавай онлайн. Продавай навсякъде.

Лятото е почти към края си и вече се радваме на обагрените в златно дървета. Така би започвала всяка хубава приказка. Но ако искате да развивате успешен онлайн бизнес, в идването на есента, вие ще видите възможност да реализирате повече продажби.

Забелязали ли сте как с идването на края на лятото, всеки магазин обявява разпродажби, шокови цени и… реализира много добри печалби. Сезонните разпродажби са най-добрият начин да продадете продукти, за които така или иначе сте платили и ако не успеете да ги предложите успешно на клиентите си, то рискувате да имате пълни складове с продукция, която ви носи загуби ежемесечно.

Спрете да губите пари. Започнете да продавате онлайн.

Независимо дали продавате дрехи, козметика, подаръци, обувки или аксесоари, електронният магазин е ключът към мултимилионния пазар. Ако все още нямате интернет магазин, то сега е най-подходящият момент да създадете такъв. И не само защото ще разпродадете летните си артикули, но и защото предстоят Коледните и Новогодишните празници и всеки търси подаръци и харчи много пари.

Знаете ли, че за Новогодишните празници през 2015 г. онлайн магазините са реализирали над 500 000 лв. от покупки на подаръци. Искате ли да бъдете един от тези онлайн търговци? Разбира се, че искате.

Нашата мисия е да помогнем на всеки търговец да се развива и да продава повече! Създайте своя онлайн магазин и започнете да продавате. Няма по-подходящо време от Сега!

Ето го и нашето предложение: Стартирай онлайн магазин с Промокод ESENX2, заяви 1-годишен абонамент и ние го удвояваме!

Предложението ни е валидно за нови клиенти, които стартират електронен магазин с промокод ESENX2 и заявят абонамент - СТАРТ, БИЗНЕС или ПРОФИ до 31.10.2016г. Научи повече.

По две винаги е по-добре!

Стартирай безплатно



Започнете да продавате повече още днес!