Проста складова програма

Проста складова програмаMAXCART предлага на всички, които искат да бъдат по-успешни в организирането на своите наличности и продажби изключително лесна за работа складова прогпрама - MAXCART. Складов софтуер + възможност да бъде обединена с продажби във физически магазини чрез модула MAXCART POS. Също така едно от основните предимства на продукта е възможността да стартира изключително удобно и продажби онлайн чрез професионален онлайн магазин генеририран автоматично от продукта.  

Лесна и проста складова програма

Много потребители се оплакваха от сложни и изключително неудобни складови софтуери, които вместо да развиват бизнеса на търговеца, го връщаха в 90те години на миналия век. Точно поради тази причина екипът на Макскарт Интернешънъл се амбицира да предложи кечсетвен софтуерен продукт, открояващ се с леснота за използване и потребителско изживяване, което драстично се откроява от наличните решения на българския пазар.

Проста складова програма, която ви дава възможност да следите наличностите на предлаганите от вас продукти и да управлявате продажбите от физически магазини и онлайн магазин. Ползвате само един софтуерен продукт, за да следите наличностите и да изписвате продажбите през два канала.

В днешно време всеки иска да продава онлайн. Повечето стоки позволяват лесно да бъдат изложени и продавани в Интернет пространството. Избирайки MAXCART като програма за следене на вашите наличности вие имате възможността изключително лесно да стартирате продажби и в онлайн магазин. Като по този начин няма да се налага ръчно да синхронизирате информацията от програмата с наличността от онлайн магазина. 



Започнете да продавате повече още днес!