Софтуер за управление за магазин

Качественият и лесен за работа софтуер за управление за магазин вече е факт. MAXCART има невероянто предложение за Вас, с което да управлявате складовите наличности във Вашия физически и онлайн магазин и да се радвате на успехите на бизнеса си. Синхронизирайте автоматично в реално време информацията с MAXCART POS,  независимо как осъществявате своите продажби.

Складовата ни програма за управление на наличностите е интегрирана в опростен модул, който Ви позволява да въвеждате количествата за всеки размер и цвят на всеки артикул от Вашия онлайн или физически магазин. Нашият софтуер е напълно достатъчен да реализирате продажби и да управлявате инвентара си.

Не предлагайте на клиентите си продукти, които са изчерпани. Интегрирайте модула за следене на складовите наличности във Вашия физически и онлайн магазин. Показвайте на клиентите си актуална информация.  Управлявайте бизнеса си мобилно от телефон, лаптоп или таблет.

Успешното развитие на Вашия бизнес е във Вашите ръце. Продавайте продуктите си офлайн и онлайн, бъдете навсякъде с клиентите си.

Консултирайте се допълнително за MAXCART POS с нашия екип продажби на следния телефон  08888 11 594  или на имейл sales@maxcart.bg.



Започнете да продавате повече още днес!