Складова програма Зерон Zeron Онлайн Магазин

Модули за синхронизация с ZERON ERP към онлайн магазин MAXCART 

Онлайн магазин с Зерон Zeron - складова програма ERPСинхронизирате вашите поръчки и артикули мужду онлайн магазина и вашата ERP система с минимални усилия, като спестявате огромно количество ръчен труд.  

 

Чрез автоматична синхронизация за отразяване на промените, настъпили в складовата Ви наличност, цени, поръчки, продукти или категории.

Магазините на MAXCART GO вече се предлагат с възможност за синхронизация със външна складова програма. Това включва възможност за изработка на модули за експорт и импорт. Техническия екип на МАКСКАРТ разработи синхронизация със складовата програма от Зерон ( Zeron ). Zeron предоставя сложни складови програми и ERP системи от изключително висок клас, които се открояват с мощна функционалност, която покрива всички аспекти на бизнеса в търговски и складови обекти. Чрез новите модули за синхронизация между онлайн магазините изработени от МАКСКАРТ и клиенти, които ползват складова програма от Zeron - модерен софтуер за управление на търговски обекти и бизнес от различни индустрии.

 

За Зерон - Zeron

В основата си продуктът на Зерон V/4 е доста по различен от останалите ERP системи, които се продават в България. Той се базира на BPM (Business Process Management) система за управление.  

 

За връзката между MAXCART със складова програма от Зерон

Складова програма за магазинСинхоринизация на поръчки

Складова програма за магазинСинхронизация на продукти 

 

Поръчайте онлайн магазин с автоматизирана синхронизация с вашата ERP система от Zeron

Ако сте клиент Zeron ERP и се интересувате от стартиране на онлайн магазин можете да се обърнете към нашия екип за безплатна консултация относно възможностите. 

Безплатна консултация

 



Започнете да продавате повече още днес!