Миграция от стара складова програма към MAXCART

Всички ние знаем какъв голям проблем представлява за всеки бизнес да смени складовата си програма с нова, понеже в нея е натрупана цялата информация на фирмата като номенклатура и наличности. Е вече това не е проблем! Ако желаете да осъвремените вашата складова програма и обмисляте да пуснете онлайн магазин заедно с това.

Ние от MAXCART вече можем да ви предложим автоматизиран начин за синхронизиране на наличностите от вашата стара складова програма, която няма връзка с интернет с новата ви складова програма от MAXCART.

Посредством модула за интелигентно импортиране на база данни с продуктиможете също да внасяте продуктите от вашите дистрибутори директно във вашата складова програма от MAXCART и дори да активирате наличните ви продукти да се продават онлайн.

Един много лесен и бърз начин за разширяване на вашия бизнес и увеличаване на доходите е да активирате всички ваши налични продукти на склад да се визуализират във вашия онлайн магазин. След това разпространяването на вашия онлайн магазин дава възможност всички Ваши досегашни клиенти на физическите ви магазини или дистрибутори да пускат поръчка или заявки онлайн без да се налага да идват до вашия физически офис, без да се налага да пращат заявките си по емейл или телефон.

Вече софтуера е наличен и има за цел да спестява време и да увеличава продажбите Ви! Изчислили сме, че посредством иновацията на MAXCART за обединяването на офлайн и онлайн продажбите и наличностите на стоките в един продукт спестява труд за едно работно място, което при другите софтуери е невъзможно да спестите, понеже всеки продукт от складовата ви програма трябва да се качи в онлайн магазина, а когато се продаде и вече не е на склад, трябва да се деактивира от онлайн магазина.

Технологията, която до сега беше налична само за големите брандове и бизнеси, вече е достъпна и за по - малки локални търговци разполагащи с качествена стока, но и по - малък бюджет за реклама и разрастване.

Ако вие желаете да направите миграция към новите технологии в складовите програми,
можете да стартирате демонстративна версия за 14 дни още днес.

Ако желаете да мигрирате стоките си от старата ви програма, нашия екип ще ви съдейства - позвънете ни или изпратете емейл.


 


MAXCART Офис
Тел.: 088 88 11 594 


ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
support@maxcart.bg  
     



Започнете да продавате повече още днес!