Съвети за създаване на онлайн магазин и дизайн

Съвети за създаване на онлайн магазин и дизайн

Създаване на онлайн магазинНезависимо дали стартирате бизнес или вече имате такъв, вие имате нужда от добър онлайн магазин. Защо онлайн магазин? Просто е, според Националния статистически институт, както и редица чужди изследвания, почти 80 % от клиентите търсят предварително информация за дадена стока или услуга първо в интернет. Може да увеличите печалбата си двойно! С подходящия уебсайт, вие не само ще представите своите продукти, но и ще можете да ги продавате онлайн.

В тази статия ще ви дадем няколко съвета за изграждане на идентичност на вашия интернет магазин, на ниска и достъпна цена.

  • Изберете подходящия вид онлайн магазин за вас и вашите продукти.

    Вече подробно сме обяснили какви са основните варианти за създаване на онлайн магазин.

  • Изберте подходящо лого за вашата марка.

    Не забравяйте, че има огромна разлика между лого и бранд (марка). Вярно е, че брандът се изгражда постепенно, но е задължително да имате лого още от откриването на вашия онлайн магазин. Ако нямате достатъчно финанси, можете да използвате някоя интернет платформа за създаване на лого или да си наемете дизайнер. Ние в MAXCART също предлагаме такава услуга, да бъде изработено специално и уникално за вашия бранд лого, което ще представя по най-добрия начин вашите продукти и услуги.

  • Дизайн на онлайн магазина

    И тук както и с логото, ако не сте дизайнер можете да се обърнете към специалист, който да изработи дизайн за вашия онлайн магазин. Това обаче често е свързано с по-големи разходи, особено ако имате специални изисквания. Другият ви вариант са платформи, които предлагат готови дизайнерски теми за онлайн магзини, каквато е MAXCART. Тук вие получавате готови професионални теми за интернет магазин, които са специално изработени според най-новите тенденции. Предимството на SAAS базираните платформи,  като MAXCART е, че получавате поддръжка и най-новите обновления автоматично. Освен това цената е ниска и много достъпна както за стартиращ бизнес, така и за вече развиващ се.

  • Избирам онлайн магазин от портфолио

    Когато избирате интернет магазин от портфолио, трябва да имате предвид, че в портфолиото обикновено присъстват само част от уебсайтовете, изработени от дадена компания. Затова ако не намерите онлайн магазин, който да отговаря на вашите изисквания, не се колебайте да направите запитване и да получите повече информация за възможностите, които имате.



Започнете да продавате повече още днес!