Складова програма за онлайн магазин

Складова програма за онлайн магазин

Вече имате интернет магазин и се чудите каква складова програма за онлайн магазин да използвате, за да следите складовата си наличност. Когато създавате вашия онлайн магазин е добре да се интересувате дали платформата, която сте избрали или агенцията, предлага и складов софтуер за онлайн магазин. Възможно е и по-късно да добавите складова програма, предлагана от друга фирма, но има вероятност двете системи да бъдат несъвместими. По този начин ще сте изправени пред дилемата дали да създадете нов онлайн магазин или да нямате складова програма.

Платформа за готови уеб сайтове

Удобен вариант предлагат платформите за готови уебсайтове. Такава платформа е MAXCART, в нея вие не само можете лесно и бързо да създадете своя онлайн магазин, но също така можете, когато пожелаете да добавите модул складова програма към уеб сайта си. Предимствата на този вид платформи е, че ако имате и физически магазин, можете да обвържете всичките си продажби с една складова програма. По този начин всяка промяна в складовата  наличност от различните канали за продажба автоматично ще се отразява и информацията ще се синхронизира.

Нашият съвет е винаги да поверявате дали фирмата, която избирате ви предлага тази успуга, защото когато стартирате онлайн магазин, има много неща, за които да се погрижите, "Доставка на стоки", "Електронни плащания", "Условия за рекламация", "Реклама" и още много въпроси, но складовата програма за онлайн магазин е нещо, за което трябва да помислите предварително.



Започнете да продавате повече още днес!