Онлайн магазини цени

MAXCART e правилното решение, за да стартирате и развивате успешно Вашия онлайн бизнес, защото Ви предлага отлични онлайн магазини цени. Платформата е гъвкава и има различни ценови оферти за създаване на подходящия за Вас онлайн магазин. Можете сами да изберете пакет още сега или да вземете решение, след като се консултирате с нашия отдел Продажби.

Предлагаме Ви два варианта да поръчате  избрания от Вас уеб сайт-  под наем или за закупуване. Но преди това имате чудесната възможност да се уверите сами, че платформата е успешна и лесна за управление, като си създадете 14-дневно безплатно демо и да извършвате реални продажби. По всяко време през пробвния период може да преминете към пакет от Началната страница на Вашия административен панел от зеления бутон Премини към пакет.

Какъв абонамент да изберете?

Ако заложите на варианта да ползвате сайта под наем, то следва да го наемете за минимум 6 месеца. Трите пакета на MAXCART включват различни функции  и модули в зависимост от спецификата на Вашия бизнес. Минималният наем на месец е 14.99 лв., а максималният- 44.99лв. В цената на пакета е включен хостинг план за 1 година, а ако нямате закупен собствен домейн, трябва да го заплатите допълнително.

 

Ако изберете да закупите сайта еднократно, в ценовата оферта е включен хостинг план и домейн за 1 година. Цената на първи пакет за закупуване на онлайн магазин е 394.00 лв. Този вариант е достатъчен да стартирате своя бизнес в Интернет пространството. Но за да разрастнете мащабно онлайн продажбите си, Ви е необходим трети пакет, който е на цена 980.00 лв и включва 3 езикова версия на сайта, всички разплащателни методи, поддържани в системата, може да публикувате неограничен брой продукти и услуги. Към пакета получавате и ваучер за рекламна кампания в Google Adwords на стойност 90 лв. Не губете време, класирайте се на първо място в търсачката преди Вашите конкуренти.

онлайн магазини цени

Дайте нови граници на бизнеса си, като направите сайта си достъпен и от мобилни устройства с различна резолюция на екрана-смартфони и таблети, опция предлагана също в трети пакет за онлайн магазин от MAXCART. Бъдете атрактивни и лесно откриваеми за Вашите бъдещи и настоящи клиенти, като се възползвате от предлагания от MAXCART Responsive дизайн, така актуален и перспективен за развитието на бизнеса.

Предимство при закупуването на новия Ви онлайн магазин е, че получавате годишна техническа поддръжка от MAXCART, гарантираща безпроблемното функциониране на сайта Ви.  

Ако се нуждаете от  допълнителна информация,  може да се консултирате с нашите специалисти на следния телефон  08888 11 594  или на имейл sales@maxcart.bg. 



Започнете да продавате повече още днес!