Как се прави сайт

Как да си направим сайт?

Как да си направя сайт?!

 
 

Всеки, който иска да има присъствие в интернет пространството си е задавал въпроса : „Как се прави сайт?“.

Имате няколко варианта. Можете да се обърнете към специалист на свободна практика или агенция, която се занимава с изработка на сайтове. А можете също да се възползвате от най-новите технологии и да създадете уеб сайт чрез SAAS базирана платформа, където с няколко клика, създавате уникален уеб сайт, който напълно отговаря на вашите нужди и изисквания.

 

 

Домейн име

Преди да създадете своя сайт, трябва да помислите за име на вашия домейн. Името е уникално и ще сочи към вашата страница, например „facebook.com, “google.bg”. Изберете име, което описва и кореспондира с вашите продукти или услуги. Можете да смените вашето домейн име за в бъдеще, но е най-добре да изберете едно, с което клиентите и потребителите ви ще свързват вашия уеб сайт. Ето защо трябва добре да помислите за уникално име за вашия домейн. Домейн името е платена услуга и обикновено се абонирате за 1 година. Ако след изтичането му, не го подновите, той се изтрива.

Как да създам сайт?

Влезте в maxcart.bg, направете си безплатно демо и изпробвайте системата. Вие сами определяте какъв ще е дизайнът, какви продукти и текстове ще има. Специално за вас създадохме ръководство, в което подробно, със снимки са илюстрирани стъпките за попълване на вашия уеб сайт с информация.



Започнете да продавате повече още днес!