Как да си направите безплатен електронен магазин с онлайн разплащания за по- малко от 10 минути

Ако сте любител или собственик на малък бизнес, то Вас Ви очакват огромни възможности  онлайн! Тъй като все повече потребители пазаруват онлайн, става  все по-важно  да притежавате свой собствен онлайн магазин. Това означава че, Вашия бизнес може да бъде посещаван 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, като при това ще достигнете и огромна онлайн база от клиенти.  Възползвайте се от възможността да си създадете онлайн магазин  абсолютно безплатно и след това да се абонирате за него.

Идеята за създаване на електронен магазин може да бъде трудно предизвикателство. Но не и с MAXCART.BG ! Убедете се сами колко лесно се работи с платформата, нямате нужда от никакви технически познания. Нашата система наистина е бърза и лесна за използване, така че можете да стартирате вашия фирмен сайт, или онлайн магазин в рамките на минути. Платформата Ви осигурява всичко, което Ви трябва да започнете да продавате и да впечатлите вашите клиенти.

създаване на онлайн магазин бързо и лесно

Първите стъпки никога не са били толкова лесни

За да започнете, просто си създайте безплатно демо от нашия сайт. Веднага ще се убедите колко лесно може  да добавяте продукти към вашия магазин. Можете да пишете име на продукта, цена, описание и разбира се да качвате изображения.

След като сте създали своя първи продукт, може да прегледате и редактирате вашия онлайн магазин. Можете да започнете да добавяте обща информация за вашия интернет магазин (като име, адрес и информация за контакти). Вие ще бъдете в състояние следите и управлявате лесно вашите поръчки и продукти. Системата Ви предлага и сигурни методи за онлайн разплащания с  PayPal, ePay, банков превод и наложен платеж.

Така че, какво чакате? Създайте на своя собствен БЕЗПЛАТЕН онлайн магазин и да започне да продава още днес!



Започнете да продавате повече още днес!