Как да печелим пари от интернет

В тази статия ще Ви споделим полезни съвети затова, как да печелим пари от интернет. Онлайн пространството предлага широки възможности за увеличаване на  бюджета Ви. Бъдете актуални, възползвайте се от тях. Ние сме готови да Ви помогнем да реализирате много по-големи печалби, като продавате в Интернет.

Как да печелим пари от интернет

Нашата платформа MAXCART Ви предлага няколко варианта за използване на уеб сайт, онлайн каталог и магазин. Имате възможност да си създадете безплатно демо, след това да си наемете сайта минимум за 6 месеца. По всяко време на Вашия 14-дневен демо период може да преминете към пакет за поръчване на сайта под наем от админ панела на сайта си. Имате възможност да използвате закупен от Вас домейн или да поръчате през системата желан от Вас домейн.

Трите пакета на софтуера притежават различни модули и функционалности. Необходимо е да изберете подходящия за Вашия бизнес пакет от MAXCART, взависимост от езиковите версии, броя продукти и разплащателни системи, които желаете. Може да се консултирате с нашите специалисти на следния телефон  08888 11 594  или на имейл sales@maxcart.bg.



Започнете да продавате повече още днес!