Изработка на сайт цени

Интернет предлага безкрайни възможности за развите на бизнеса. Едно от изключително важните предимства на онлайн  пространството е да си направите уеб сайт на изгодна цена. MAXCART е правилното решение за Вас и Вашия бизнес, за да увеличите многократно продажбите си. Продавайте онлайн навсякъде и по всяко време на денонощието, нека бизнесът Ви е  достъпен на различни мобилни устройства - смартфони  и таблети. Рекламирайте дейността на фирмата си в Интернет пространството. Спечелете доверието на клиентите си. Изградете фирмения си имидж онлайн, като си създадете престижен впечатляващ уеб сайт.  MAXCART има страхотно предложение за Вас. Поръчайте си фирмен сайт на цени под наем , стартиращи от  9.99 лв. и достигащи до 24.99 лв. Ако възнамерявате да си закупите сайта, то това става, като заплатите цена от 291 лв. до 881 лв. Допълнително се заплащат 105 лв. за годишна техническа поддръжка.

Консултирайте се с нашия екип продажби, за да определите точния пакет за Вашия бизнес от MAXCART.

Ако поръчате рекламна кампания от Google Adwords, получавате 90 лв. рекламен бюджет към въведения от Вас първоначален рекламен бюджет от 30 лв. Възползвайте се от предложението ни. Не губете повече ценно време, спечелете популярност в Интернет и разрастнете бизнеса си.

Първата стъпка е да си създадете безплатно 14-дневно демо от maxcart.bg  от формата под слайдъра на началната страница и да се убедите сами колко лесно се работи с административния панел на сайта Ви. Дизайнът и структурата на сайта Ви от MAXCART може да бъде променян според Вашите предпочитания и идеи, така че да е в синхрон с фирмената Ви идентичност.

Вече стотици клиенти се довериха на MAXCART и наложиха своя бранд на пазара. Вие също може да бъдете сред тях.



Започнете да продавате повече още днес!