Изработка на сайт

Ако искате Вашият уеб сайт да следва най-актуалните тенденции в уеб дизайна, то Вие сте на правилното място, доверявайки се на нашите специалисти в тази област. Не оставайте незабелязани в онлайн пространството, а дайте нови граници на своя бизнес, като го популяризирате по най-правилния и ефективен начин, а именно изработката на фирмен сайт, онлайн магазин или каталог .

Всеки клиент иска да заложи на уникален дизайн на сайта си, с който да се отличава от конкуренцията и да е изграден с новите технологии и уеб стандарти. Уеб сайтът е визитката на Вашата фирма и е първото впечатление, което се създава у клиентите за Вашия бизнес. Затова той трябва да е интересен, привлекателен, впечатляващ, лесен за ориентация и същевременно модерен.

Нашето предложение за Вас:

Ние Ви предлагаме подбор на подходящи цветове за уеб сайта Ви, съчетани отлично със стила на Вашето фирмено лого и идентичност. Никога не е било по-лесно да стартирате и управлявате сами своя онлайн бизнес още днес.

Предлагаме Ви изключителната възможност да се запознаете с функциите на своя нов уеб сайт, като си създадете сами безплатно демо за 14 - дневен  период, през който може да извършвате онлайн продажби и да се убедите сами в предимствата на платформата MAXCART.

Софтуерът е разработен така, че да задоволи вкуса на всеки бизнес. Затова Вие може да изградите своя сайт според Вашите очаквания и представи с помощта на нашите уеб дизайнери.

Предлагаме Ви варианти за закупуване на Вашия нов модерен уеб сайт на цени от 300 лв. до 1000 лв. , както и безплатна поддръжка. Изберете подходящия пакет за Вас спрямо изискванията на Вашия бизнес. Създайте бързо и лесно своя нов фирмен сайт, онлайн магазин или каталог и се класирайте на първо място в Google, като изберете някое от предложенията на MAXCART.

Управлявайте лесно и интуитивно своя онлайн бизнес чрез административния панел на MAXCART.

уеб сайт

Как един уеб сайт става успешен?

Чрез SEO оптимизирания си код, структуриран дизайн, стилно цветово оформление, интеграция със социалните мрежи, анализатор на посещенията, многобройни функционалности и модули, Responsive design (сайтът да бъде достъпен и от мобилни устройста като таблети и телефони). Нашите продукти съчетават в себе си тези важни градивни елементи, така че нашите клиенти са винаги доволни от постигнатите резултати.

Ние създаваме правилните решения за Вашия успешен бизнес и целим максимизиране на резултатите. Представяме Вашите продукти и услуги по най-правилния и атрактивен начин пред Вашите бъдещи и настоящи  клиенти в Интернет пространството. Вече над 300 клиента ни се довериха и разрастнаха своя бизнес благодарение на нашия надежден софтуер.

Ако желаете безплатна професионална консултация от нашите уеб специалисти, може да се свържете с нас на следния телефон  08888 11 594  или на имейл sales@maxcart.bg.



Започнете да продавате повече още днес!