Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин, за увеличаване приходите във вашия бизнес. 

 

Защо да стартираме онлайн магазин ?Изработка на онлайн магазин

    Ако целта ви в дългосрочен период е развитие на бизнеса ви и повишаване на продажбите, и притежавате физически магазин, вие се нуждаете, и от изработка на  онлайн магазин и цялостно онлайн представяне .

Защо MAXCART ?

   Maxcart е идеален вариант за изработка на онлайн магазин на ниска цена, чрез който бихте повишили продажбите си.  Добрите възможности за  визия  предоставени от готовите теми и лесния административен панел спомагат за правилната работа с готовия продукт.  Не е необходимо да имате специални умения за изработка на онлайн магазин, вашият продукт е готов за работа и дизайн. Софтуера на MAXCART ( Макскарт ) изработва онлайн магазин, като  генерира готовата визия, която сте избрали за по-малко от минута и не се нуждаете от допълнително програмиране. Получавате и готова мобилна версия на вашия онлайн магазин или уеб сайт.

   За ваше улеснение изработката на онлайн магазина ви от системата на Maxcart е с примерен дизайн показващ цялостния изглед на готов и завършен продукт.

  

Какво е MAXCART ?

    MAXCART е SaaS базирана платформа за изработка на онлайн магазин, уеб сайт и онлайн каталог, а също така обединява складова програма, и софтуер за управление на магазин. Платформата се усъвършенства непрекъснато, което ви прави абсолютно актуални във всеки един момент от развитието на вашия онлайн бизнес и помага за много по-добри резултати от тези на вашите конкуренти. Така вие получавате новите разработки автоматично, като готови подобрения. В продукта  MAXCART има вградени маркетингови и SEO инструменти, класиращи вашия онлайн магазин доста по-добре в системата за търсене на Google. Всеки един продукт разполага с мобилна версия, която е включена в цената.

Изработка на онлайн магазин



Започнете да продавате повече още днес!