Безплатна складова програма?

Безплатна складова програма?

Тествай безплатно складов софтуер >> Кликни тук

Има ли безплатна складова програма за малък магазин? Сигурно много от вас, които сега стартират бизнес или имат такъв, сте си задавали този въпрос. Разбира се, че има. Всъщност вече почти не съществува нещо, което да не може да се намери в интернет пространството. Но тук трябва да си зададем въпроса, дали ако нещо е безплатно, ще ни върши добра работа и дали няма уловка. За да бъде една прогрaмa безплатна, най-вероятно има няколко причини за това: 

  • На първо място е добрата стара реклама. Предлагайки нещо безплатно, дадена фирма се старае да привлече внимание и клиенти. Този маркетингов трик работи винаги, стига продуктите на фирмата наистина да задоволяват определени потребности на клиента.
  • Програмата е с отворен код и все още се разработва. Най-добрият начин да създадеш един завършен продукт е като го пуснеш за тестване сред потребителите.
  • Привличане на клиенти по метода на телекомуникационните компании. Предлага се дадена услуга безплатно или на много ниска цена със звездичка в единия край и дребен шрифт. Факт е, че цената привлича, ето защо много фирми предлагат нещо безплатно или на нищожна цена и после ви обвързват с конкретни условия, които не винаги са приятни, но вече сте се вързали.

Има ли безплатен софтуер за следене на наличности?

Както вече ви стана ясно, има. Ако вече сте направили своето проучване в интернет, най-вероятно сте попаднали на няколко предложения за безплатна складова програма. Не че не можете да използвате такава програма, но както знаете и Microsoft обяви Windows 10 за безплатен, но преди това умело изработи стратегия, чрез която ще получи парите, които би получил от продажбата му, само че по друг начин и от други пазарни канали.

Та, когато търсите софтуер за следене на складова наличност в магазин, независимо дали е платен или не, задайте следните въпроси: „Как се инсталира складова програма?“, ако имате онлайн магазин :„Съвместима ли ще е складовата програма с онлайн магазин?“, „Има ли постоянна поддръжка софтуера за следене на наличности?“, „С коя операционна система работи“, „Може ли складовата програма да се свърже с касов апарат?“ , „Може ли складовия софтуер да се свърже с баркод четец?“.

 Складова програма 

Ако имате отговори на тези въпроси, ще знаете какви функции искате да има вашата складова програма. MAXCART предлага както складов софтуер за онлайн магазин, така и POS (ПОС) система, която следи вашите наличности във физическия ви магазин и синхронизира продажбите с онлайн магазина ви. Ако имате възпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип. 

Предимства

 

Предимства, които получавате с MAXCART Plus складова програма

  • Обединява всички ваши канали за продажба във вашия бизнес.
  • Индивидуално отношение при внедряване на софтуера във вашите магазини и складове
  • Индивидуално обучение на вашия персонал.
  • Спестяване на цяло работно място за синхронизация между складова програма и онлайн магазин
  • Автоматизиране на бизнес процесите
  • Централно управление на поръчките /продажбите/ в обобщен списък
  • Ограничаване на правата на достъп на всеки служител
  • Следене и анализ на ефективността на всеки служител във фирмата ви
  • Възможност за прилагане на корпоративната идентичност във вашия онлайн магазин

 

Лесен за ползване с мощни функции
и ниска цена за по-успешен бизнес

Складов софтуер за вашия магазин, където и да се намира

 Стартирай с безплатно демо   

 

Следва интересно видео как успешните български фирми в 21 век ползват складови програми. 

 

 

 

Тествай безплатно складов софтуер >> Кликни тук



Започнете да продавате повече още днес!