Eкспортвайте и съхранявайте информация от вашия административен панел

Вече можете да експортвате и съхранявате информация от вашия административен панел

MAXCART ви предоставя функционалност в платформата - CSV файлове.

CSV (Comma-Separated Value и означава стойности (данни) разделени със запетая помежду си) e формат за текстови файлове, чрез който можете да обменяте данни от електронни таблици или бази от данни между различни приложения.

Експортната функционалност на MAXCART дава възможност на потребителите на платформата да прехвърлят голям брой данни и информация, която се съхранява в профила им в Административния панел.

Каква информация мога да прехвърля?

Поръчки

В менюто Поръчки, имате възможност да изведете цялата информация за вашите поръчки в CSV файл.

Най-продавани продукти

Можете да експортирате данни за вашите Най-продавани продукти от меню Отчет продажби. Имате възможност да ограничите информацията по категория продукти и времеви период.

Продукти/Оферти

Имате възможност да изведете информация за всички ваши продукти и оферти, сортирайки ги в зависимост от опциите, които сте задали.

Управление на наличности

Бързо и лесно експортвате данни за продуктите, чиито наличности следите.

Запитвания

Само с една лесна стъпка извеждате и съхранявате информацията за вашите запитвания.

Експорт на данни от MAXCART в CSV файл

Изключително лесно се извеждат данните от системата. Единственото, което потребителят трябва да направи е да кликне на бутон CSV. В зависимост от настройките на вашата операционна система, файлът се записва автоматично в папката, където се съхраняват всички свалени от интернет файлове или е възможно и да ви попита къде искате да се запише файлът.

Как да отворя CSV файл?

Windows OS - Excel, LibreOffice, KingSoft Spreadsheet.

Android OS - CSV Viewer и KingSoft Office.

MAC OS - Apple Numbers, Microsoft Excel, LibreOffice.

Apple iOS - Quickoffice.

Linux  - LibreOffice, OpenOffice.org.

Препоръка

Ако CSV файловете ви съдържат думи на кирилица и не сте настроили програмата, с която ги отваряте в режим на кирилица, е възможно да виждате неразбираеми думи. Ако въпреки че сте настроили програмата все още текстът е неразбираем, проверете настройките на вашата операционна система, ако не е настроена на български език, най-вероятно това е причината, вашите файлове да не се четат добре.



Започнете да продавате повече още днес!