5 стратегии, чрез които ще се подобри Вашият бизнес сайт

В днешно време  уеб сайтът е най-добрият начин Вашите потенциални клиенти да Ви намерят и да се информират  за Вашата фирмена дейност. Независимо дали те попадат случайно на вашия сайт, или искат  да намерят информация за контакт с вас, винаги трябва да имате предвид следните пет точки, ако искате да получите добри резултати от вашия бизнес сайт. (Ако  все още нямате собствен бизнес сайт или онлайн магазин, то  може да си създадете такъв с платформата MAXCART.BG).

1. Избери очевидно домейн име

Някои редприемачи  все още се правят грешката да закупуват имена на домейни, които са твърде дълги и  трудни  за разбиране. Препоръчваме да изберете  вашето  домейн име да е кратко, лесно за запомняне, и с очевидна връзка с това, което продавате. Това не само ще го направи по-лесно за потенциалните ви клиенти, за да може те да си го  спомнят и да ви намерят по-лесно.

2. Изяснете какъв е вашият бизнес

Направете  запомнящ се слоган с едно или две изречения, които обобщават същността на Вашия бизнес, и го поставете на Началната страница на сйта Ви. Какво предлагате? Какво престои да направи вашият бизнес? След това можете да доразвие този слоган на вашата страница За нас.

3. Създайте диалог с  клиентите си

Изключително мощно средство за един бизнес се оказва обратната връзка от клиентите. Мнението на клиентите е от значение за Вашия бизнес, когато става въпрос  за изграждането на доверие и прозрачност.

4. Изяснете какви страници ще съдържа сайтът ви

Помислете какви страници трябва да присъстват в сайта Ви. Най-често срещаните  страници са Начало, За нас, Контакти, Новини. Обмислете  сериозно какво търсят посетителите на сайта ви. Задайте си въпроси като този: кои са трите основни въпроси, които  клиентите имат? В отговор на  въпроса трябва да отделите и раздел на началната страница  за Помощ и Безплатни съвети. Посетителите най-вероятно ще търсят и вашата информация за контакт, затова се уверете, че тя е включена в началната страница  на сайта ви.

5. Предложете оферта за решение за електронна търговия

Ако продавате стоки или услуги, уверете се, че вашите клиенти могат да ги купуват директно от сайта ви по бърз и лесен начин. MAXCART.BG ви предлага решение за създаване на онлайн магазин



Започнете да продавате повече още днес!