Онлайн складова програма

Ако се нуждаете от лесна и удобна онлайн складова програма, то MAXCART може да ви предложи безплатно тестване на вградената в софтуерния продукт складов софтуер за онлайн и офлайн търговци и производители, които желаят да са по-успешни в организирането на своите складови наличности и цялостно управление на продажбите в своя бизнес. Отличително предимство е улесненото ползване на продукта и възможността да достъпвате вашия склад и каталог изцяло онлайн от всяко едно място с компютър. Друго основно предимство  на онлайн скадовата програма от MAXCART е ако желаете във всеки един последващ момент можете да стартирате онлайн магазин или да организирате продажби във физически магазини чрез POS приложение.



Пример за реализиран обект на Летище София


Защо да изберете онлайн складова програма от МАКСКАРТ.

 

  • Не плащате за допълнителни работни места за модула склад, защото можете да го отваряте от всеки един компютър.Създаването на допълнителни администратори "потребители" е напълно безплатно за вас като собственик.
  • Можете да достъпвате вашия склад и продуктов каталог онлайн от всеки един компютър.
  • Ако преисталирате вашия компютър или той се повреди по една или друга причина информацията ви е на сигурно място. Всичко, от което се нуждаете е нов компютър и без да се съобразявате със операционна система имате достъп до всичката информация във вашия каталог.
  • Можете да изпращате онлайн каталога на ваши клиенти в интернет, за да се запознаят с него ( Опционално )
  • Получавате безплатни нови версии на софтуерния продукт.
  • Не заплащате инсталационна такса. Вие сами създавате Вашия акаунт и въвеждате информацията по лесен начин.
  • Не заплащате допълнителни такси за посещение на място, защото програмата е онлайн и няма начин да увредите нейната функционалност. Администраторите на софтуерния продукт се грижат той да работи за всички клиенти едновременно. Единственото, от което се нуждаете е инсталиран браузър Chrome
  • Имате възможността да стартирате бързо и продажби на въведените продукти чрез ваш собствен онлайн магазин генеририран изцяло автоматично от продукта с мобилна версия за смартфони и таблети.

Как да изтествам безплатно складовата програма за 30 дена?  Складова програма за андроид

Копирайте безплатния промокод ( Промо код: SKLAD ) или си го препишете и преминете на стъпката за създаване на профил в софтуера от следния линк. 

Създай безплатно демо за тест на онлайн складовата програма! 

 

Отдел продажби на MAXCART INTERNATIONAL e изцяло на ваше разположение за повече информация относно възможността за интегриране на продукта успешно във вашия стартиращ или съществуващ бизнес модел.

Повечето складови програми, които са масово разпространени на българския пазар са за Уиндоус ( Windows ). Това е съществен недостатък на масовите складови програми и съответно неудобствата за клиента са редица. Като се започне с необходимостта да се ползва специализирана помощ в повечето случаи на възникнал технически проблем специалист е необходимо да посети вашия обект физически. Когато изберете да работите с онлайн софтуер вие спестявате от лиценз на операционата система. Съществено е също да отбележим, че можете да ползвате таблет за достъп до вашите складови наличности. Ако се нуждаете от конкретни функции на складовата програма можете да се обърнете към отдел продажби и да обсъдите възможността за допълнителна разработка.  Използвайки складовата програма вие можете да управлявате вашите продажби, менажирайки наличностите в физически магазини, склад и в онлайн магазини като ползвате само един софтуерен продукт онлайн складова програма с бързо и безотказно действие. 

  Онлайн складова програма 



Започнете да продавате повече още днес!