Онлайн Магазин Под Наем

Онлайн магазин под наем

Защо онлайн магазин? Онлайн магазинът работи 24/7, той никога не затваря. Той е достъпен за клиенти по целия свят, във всяка часова зона.

Всеки от нас иска да види банковата си сметка пълна. Всеки търговец иска да продава, но някои искат да продават повече. И ако Вие искате да продавате повече и да имате пълна банкова сметка, то трябва да помислите за алтернативни канали за продажба.

Ето какви са предимствата да имате онлайн магазин под наем

1. Не изисква първоначална инвестиция - на практика плащате и ползвате. Милиони потребители по света предпочитат да получават услуги срещу месечен абонамент, по този начин фирмата-доставчик се ангажира с постоянната поддръжка на услугата, а от друга страна цената е изключително достъпна.

2. Без дизайнерски и технически умения - Вие получавате уникален уеб сайт и можете да избирате от десетки дизайнерски теми, но освен това можете да променяте всеки цвят и да включвате различни модули.

3. Множество начини за плащане - всеки търговец има нужда от разнообразни платежни методи, които да предложи на клиентите си. С онлайн магазин от MAXCART Вашите клиенти ще могат да използват Банков превод, PayPal, EPay или наложен платеж.

4. Интеграция с куриерски фирми - интегрирали сме системата с едни от най-големите куриерски фирми в България.

5. Оптимизиран за търсачки - Вече Ви казахме, че няма да имате нужда от програмист или дизайнер, но това, което не ви казахме е, че няма да имате нужда и от SEO оптимизатор. Вие получавате онлайн магазин, който е изцяло оптимизиран, както и нашите безплатни съвети.

6. Интеграция с фейсбук магазин - Знаете ли, че можете да продавате и във фейсбук?

Какъв е смисълът?

Бъдещето на търговията са онлайн продажбите. Повече от 500 търговци не могат да грешат. Това са хората, които се довериха на MAXCART и стартираха своя електронен бизнес. Те увеличиха своите продажби 3 пъти и вече откриват нови онлайн магазини. Ето това е смисълът, да бъдете успешни, реализирани и доволни от Вашето бизнес начинание.

И сега, за да се уверите сами, вземете лист хартия и запишете всички услуги, които ползвате на месечен абонамент - телефон, интернет, телевизия, фитнес...

Колко от тях увеличават Вашата банкова сметка?



Започнете да продавате повече още днес!