Електронен магазин цена

Електронен магазин цена? С какъв бюджет мога да стартирам успешен онлайн магазин?

Онлайн магазин ценаКолко струва електронния магазин? С най-новите технологии, всеки може да се радва на уебсайт за електронна търговия на много ниска цена. Ако искате онлайн магазин с уникален дизайн и специални функции и модули, то вие имате нужда от персонализиран уебсайт. Разбира се, цената на такъв вид услуга не е много ниска. Тя варира от 700лв до 25 000лв, в зависимост от изискванията ви. Такъв онлайн магазин ще отнеме време да се изработи, но пък получавате уникален дизайн, който да ви отличава от конкурентите ви. Ако вашият бизнес има нужда точно от това, не се колебайте да се свържете с екипа от специалисти на MAXCART.

Изработка на сайт

Другата ви алтернатива и много по-изгодна е да използвате SAAS базирана платформа, която ви дава възможност да избирате измежду хиляди теми за вашия онлайн магазин.Изработка на сайт цени Този вариант е подходящ, както за малкия, така и за средния бизнес. Ако искате да отворите интернет магазин за дрехи, обувки, аксесоари, хранa, хендмейд продукти, бижута, стоки за бита, техника или каквото и да било друго, SAAS системата е подходяща за вас. Цената на такъв онлайн магазин е между 15 и 200лв. в зависимост от абонаментния план. А споменахме ли, че не е задължително да закупувате този уебсайт, можете да го вземете и под наем. Вижте нашите предложения.

Стартиране на онлайн магазин с готови функции е основното предимство на платформата на MAXCART. Той дава възможност да стартирате лесно и бързо с минимална инвестиция от ваша страна. Не се колебайте, а направете вашето безплатно демо още днес! 



Започнете да продавате повече още днес!