Ден за ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ - MAXFRIDAY

Днес, 25.11.2016г. /Петък/ в MAXCART можете да поръчате или подновите вашия абонамент с допълнителна отстъпка с кампания MAX FRIDAY!

Аз съм НОВ КЛИЕНТ.
Как да се възползвам от отстъпката? 

Всичко, което е необходимо е да създадете ваш уеб сайт през платформата MAXCART от бутона "Стартирай Сега". 
След като преминете през стъпките по създването е необходимо да влезете във вашия административен панел и да натсинете на бутона "Премини към пакет". На следващата стъпка можете да изберете абонамент с допълнителната отстъпка от MAXFRIDAY. За да финализирате поръчката е необходимо да попълнете формуляра и да изберете удобен за вас платежен метод. Промо цените важат при спазени условия на кампанията MAXFRIDAY, които можете да прочетете по-долу.

Аз вече използвам MAXCART.
Как да се възползвам от отстъпката? 

Всичко, което е необходимо е, да влезете във вашия административен панел на вашия сайт и да натсинете на бутона "Премини към пакет". На следващата стъпка можете да изберете абонамент с допълнителната отстъпка от MAXFRIDAY. За да финализирате поръчката е необходимо да попълнете формуляра и да изберете удобен за вас платежен метод. Промо цените важат при спазени условия на кампанията MAXFRIDAY, които можете да прочетете по-долу.


Условия на промоцията MAXFRIDAY

- За да се възползвате от промоционалния абонамент е необходимо да заплатите в до 5 дневен срок най-късно до 29.11.2016г.
- Поръчки, които са реализирани в периода на промоцията, но не са платени до 29.11.2016г. могат да се активират при стандартните цени за регистрация.
- Промоционалната цена важи за предплатащане от 1, 3, 6 или 12 месечен абонамент но не повече от 12 месеца.
- Промоционалните цени от MAXFRIDAY ще бъдат активни само днес на 25.11.2016г.

Стандартни отстъпки на абонаментните пакет, спрямо промоционалните на MAXFRIDAY са, както следва:

Абонам. период Стандартна отстъпка MAXFRIDAY отстъпка за днес
1 месец 0% 0% общо
3 месеца 5% 10% общо
6 месеца 15% 25% общо
12 месеца 30% 40% общо



Започнете да продавате повече още днес!